h_rash مدیر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 عنوان کی پیش گویی میکنه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست سلام.هرکی بلده پیش گویی کنه(کلمه معادلش که هممون میدونیم نی نی سایت غیرمجازش کرده) بگیره بیاد لطفااااا.نیت کردم.یا حس ششم خوبی داره میتونه بگه تا آخر سال اتفاق مهمی واسم میوفته؟؟؟؟ 1401/11/05 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلزخمی عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 8052 سوال اکثر ایرانی ها!!متاسفانه.... 💔 کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 اگه اومد بگه جمال محدثه رو دوست داره رل میزنن بارلش کات میکنه؟ پیش گو نمیدونم ولی من میگم محدثه خیلی داره به جمال پر بال میده و خودش دست کم گرفته!!!!
chef93 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4815 بله انشالله من حس شیشم ندارم لطفا نریزید سرم فقط بعضی وقتا حسم بهم میگه من واقعا تایپ نکردم حسم گفت میشه ایشالا دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 من حس شیشم ندارم لطفا نریزید سرم فقط بعضی وقتا حسم بهم میگه من واقعا تایپ نکردم حسم گفت میشه ایشالا من چی؟؟؟به نظرت تا آخر سال چه اتفاقی ممکن واسم بیوفته که یکم خوشحال بشم؟؟؟؟
chef93 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4815 درخواستمو فبول مبکنی ممنونم دوست قشنگم من واقعا چون اذیت میشم خیلی وقت ۶ ساله رو حسم کار نمیکنم اصلا تایپیک های اینجوری نمیام اینم یهوی شد ایشالا شرگنده حرفم نشم موفق باشی دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 دوست قشنگم من واقعا چون اذیت میشم خیلی وقت ۶ ساله رو حسم کار نمیکنم اصلا تایپیک های اینجوری نمیام ای ... سوال منم جواب بده لطفاااااا
chef93 عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4815 سوال منم جواب بده لطفاااااا گلم بخدا من پیشگو نیستم فقط حس میکنم اون ی دفعه ی الهی ک نور ب زندگیتون تا اخر سال بباره اینقد ک چشاتون از شادی جای رو نبینه دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 گلم بخدا من پیشگو نیستم فقط حس میکنم اون ی دفعه ی الهی ک نور ب زندگیتون تا اخر سال بباره اینقد ک چشا ... عزیزمی❤ولی خیلی وقته جز تاریکی هیچی تو زندگی من نیست.خودمم میدونم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته ولی خوب دلم میخواد با این کارا خودم گول بزنم.بازم مرسی
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 منم اعتقاد خاصی ندارم.ولی تو مراقب باش همین فکر کردن بهش باعث میشه حامله بشی.چون تمرکزت بهم ریخته نمیدونم اصلا.میدونی بقیه حرفایی که گفته درست بوده راجع به گذشته.لطفا یه حرفی بگین من آروم شمو از ذهنم بره به درک هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 نمیدونم اصلا.میدونی بقیه حرفایی که گفته درست بوده راجع به گذشته.لطفا یه حرفی بگین من آروم شمو از ذهن ... بچه دار شدن دیگه صدرصد دست خودت و همسرته دیگه.بچه یهویی از آسمون نمیادکه😃اگه درست پیشگیری کنی و حواست باشه مطمئنا باردار نمیشی!!!
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 بچه دار شدن دیگه صدرصد دست خودت و همسرته دیگه.بچه یهویی از آسمون نمیادکه😃اگه درست پیشگیری کنی و حوا ... امیدوارم.میگم خدانکنه یهو از دستمون در بره و اینا هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 امیدوارم.میگم خدانکنه یهو از دستمون در بره و اینا حرف پیش گو ول کن.تو این گرونی بچه نیاری بهتره.گرونی ها بیاد تو ذهنت از دستتون در نمیره.نهایتش میتونی آی یو دی بذاری خیال خودت راحت کنی
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4671 حرف پیش گو ول کن.تو این گرونی بچه نیاری بهتره.گرونی ها بیاد تو ذهنت از دستتون در نمیره.نهایتش میتونی ... اصلا موافقبچه دوم نیستیم.سر همینم کلی ماجرا داشتیم و اذیت شدیم.دکترم قبول نکرد آی یو دی بذاره برام هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
h_rash مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 380 اصلا موافقبچه دوم نیستیم.سر همینم کلی ماجرا داشتیم و اذیت شدیم.دکترم قبول نکرد آی یو دی بذاره برام چرا دکتر قبول نکرد؟؟؟برو پیش ماما خصوصی واست میذاره.حتما یک روش پیشگیری داشته باش