2777
2789
عنوان

کی پیش گویی میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله انشالله

من حس شیشم ندارم لطفا نریزید سرم فقط بعضی وقتا حسم بهم میگه من واقعا تایپ نکردم حسم گفت میشه ایشالا

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
من حس شیشم ندارم لطفا نریزید سرم فقط بعضی وقتا حسم بهم میگه من واقعا تایپ نکردم حسم گفت میشه ایشالا

من چی؟؟؟به نظرت تا آخر سال چه اتفاقی ممکن واسم بیوفته که یکم خوشحال بشم؟؟؟؟

درخواستمو فبول مبکنی ممنونم

دوست قشنگم من واقعا چون اذیت میشم خیلی وقت ۶ ساله رو حسم کار نمیکنم اصلا تایپیک های اینجوری نمیام اینم یهوی شد ایشالا شرگنده حرفم نشم موفق باشی

سوال منم جواب بده لطفاااااا

گلم بخدا من پیشگو نیستم فقط حس میکنم اون ی دفعه ی الهی ک نور ب زندگیتون تا اخر سال بباره اینقد ک چشاتون از شادی جای رو نبینه

گلم بخدا من پیشگو نیستم فقط حس میکنم اون ی دفعه ی الهی ک نور ب زندگیتون تا اخر سال بباره اینقد ک چشا ...

عزیزمی❤ولی خیلی وقته جز تاریکی هیچی تو زندگی من نیست.خودمم میدونم هیچ اتفاق خاصی نمیوفته ولی خوب دلم میخواد با این کارا خودم گول بزنم.بازم مرسی

منم اعتقاد خاصی ندارم.ولی تو مراقب باش همین فکر کردن بهش باعث میشه حامله بشی.چون تمرکزت بهم ریخته

نمیدونم اصلا.میدونی بقیه حرفایی که گفته درست بوده راجع به گذشته.لطفا یه حرفی بگین من آروم شمو از ذهنم بره به درک

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
نمیدونم اصلا.میدونی بقیه حرفایی که گفته درست بوده راجع به گذشته.لطفا یه حرفی بگین من آروم شمو از ذهن ...

بچه دار شدن دیگه صدرصد دست خودت و همسرته دیگه.بچه یهویی از آسمون نمیادکه😃اگه درست پیشگیری کنی و حواست باشه مطمئنا باردار نمیشی!!!

بچه دار شدن دیگه صدرصد دست خودت و همسرته دیگه.بچه یهویی از آسمون نمیادکه😃اگه درست پیشگیری کنی و حوا ...

امیدوارم.میگم خدانکنه یهو از دستمون در بره و اینا

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
امیدوارم.میگم خدانکنه یهو از دستمون در بره و اینا

حرف پیش گو ول کن.تو این گرونی بچه نیاری بهتره.گرونی ها بیاد تو ذهنت از دستتون در نمیره.نهایتش میتونی آی یو دی بذاری خیال خودت راحت کنی

حرف پیش گو ول کن.تو این گرونی بچه نیاری بهتره.گرونی ها بیاد تو ذهنت از دستتون در نمیره.نهایتش میتونی ...

اصلا موافقبچه دوم نیستیم.سر همینم کلی ماجرا داشتیم و اذیت شدیم.دکترم قبول نکرد آی یو دی بذاره برام

اصلا موافقبچه دوم نیستیم.سر همینم کلی ماجرا داشتیم و اذیت شدیم.دکترم قبول نکرد آی یو دی بذاره برام

چرا دکتر قبول نکرد؟؟؟برو پیش ماما خصوصی واست میذاره.حتما یک روش پیشگیری داشته باش