2777
2789
عنوان

پسر همسایه 😐

927 بازدید | 32 پست

خونه دایی شوهرم دعوت بودیم ناهار، ساعت 4 غروب خواستیم برگردیم، آپارتمانی ان، بعد ک خدافزی کردیم من نشستم تو ماشین، شوهرم ماشینو روشن کرد، یهو گف گوشیمو نیاوردم. رف زنگو زد، درو براش زدن رف بالا. من موندم

دیدم پسر همسایشون شبیه چنگیزخان مغول بود، هیکلی گنده سیبیل چخماقی کاپشن خلبانی سبز

بعد از دور هی نگا میکرد منم سرمو با گوشیم گرم کردم ک نگا نکنه ولی حواسم بود بش

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بعد دیدم هی نزدیک تر میشه، اصن دستو پامو گم کردم

خیلیییی ضایع نزدیک میشد

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

3متر باهام فاصله داشت، اینقد ترسیدم سریع گوشیمو برداشتم ب شوهرم زنگ بزنم یهو شوهرم اومد 

ینی ب محض اومدنش پسره مصه فشنگ از همون راهی ک اومده بود برگشت😐😐

و چقدر این کاپشن سبز خلبانی ماندگار هست  و نسلش هم منقرض نمیشه  و همیشه مد هست  نش ...

دوسشون دارم من😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

منم وقتی تنها بودم تو ماشین یه موتوری شماره انداخت تت‌ ماشین شیشه هاش پایین بود خیلی ترسیدم

دختر قشنگم هدیه زیبای پرودگارم بی‌صبرانه منتظرتم قول میدم برات بهترین زندگی رو میسازم🤍