2777
2789

من دیگه میخوام به آدم ها و قضاوتهاشون توجهی نداشته باشم ولی مگه میزارن توی گروه همسریابی و صیغه توی تلگرام عضو شدم بدون اینکه روحم خبر دار باشه بعد یه نفر که برام خیلی ارزش قائل بود و به اصطلاح باهم دوست بودیم بهم گفت این چه گروهی است منو عضو کردی و جالب اینه که کل مخاطبان من عضو شده بودن و من هر چی قسم خوردم که من عضو نکردم باور نکرد و با تشکر باهام برخورد کرد

این گروه ها اصولا نیت دیگه ای دارن و ناخواسته ذهنیت همه به اینا منفی هست..

اتفاقیه که افتاده و کاری نمیشه کرد.. جز اینکه بگی هکم کردن و ناخواسته من و مخاطبهام اد شدیم و.. به بقیه مخاطب هات...این دوستت که دلخور شد و رفت..😄

اما برای ازدواج تو مراکز مذهبی و مساجد و خانم جلسه ای ها و.. هستن کسایی که باانی خیر میشن و افراد سالم و خانواده دار و مطمئن رو معرفی میکنن.. بهتره تو محلتون تحقیق کنید و به این افراد اعتماد کنید نه فضای مجازی که نمیشه هیچ جوره به کسی دسترسی داشت و اگر شکایتی نیاز شد دستت باز نیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گروه ها اصولا نیت دیگه ای دارن و ناخواسته ذهنیت همه به اینا منفی هست.. اتفاقیه که افتاده و کاری ...

من خودم یه آدم مذهبی هستم و اصلا این چیزا تو کتم نمیره نامزد دارم و دنبال ازدواج نیستم اون آدم فکر کرد که من آدم خرابیم که میخوام اونو هم خراب کنم