۱۰سال پیش یه پلاک گوی خریدم با کاغذ خرید موند تا چند روز پیش شوهرم برای خرید خونه پول کم اورد طلاهامو بردیم فروختیم که طلا فروش گفت این پلاک گوی بدله منم کاغذ خریدش رو گم کرده بودم ولی اون مغازه دار هنوزم اونجا بود من همون موقع ب زن داداشم پلاکم رو امانت دادم رفت عروسی وقتی اورد پلاک سیاه بود همون لحظه مادرم گفت پلاک رو ببر طلا فروشی این چرا این شکلی شد من نبردم گفتم مادر تهمت نزن گناه داره الان نمیدونم کی رو قضاوت کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نمیدونم واقعا باید زن داداشم رو مقصر بدونم یا طلا فروش رو میخوام بدونم مگه میشه طلا فروش بدل ب عنوان ...
نه
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
دقیقا خواستم کمک بگیرم تا اشتباهی نکنم اون طلا فروش هنوزم کاسبه یعنی نشده سوتی بده همه کسبه میگفتن ک ...
شماموضوع رو به زنداداشت بگو یعنی بگو طلام بدل دراومد بگو خدانگذره ازشون حالا یا واکنش میده یا چیزی.بعد به طلافروش بگو بخورن سرش قسم طلا فروشا اکثرا کلاهبردارن