2777
2789
عنوان

طلام بدل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 9648 بازدید | 191 پست
دیگه باید همون زمان حرف مادرتو گوش میدادی. دیگه بی فایدس گفتنش 

ن ب زبون نیاوردم فقط میخواستم کمک بگیرم تا مطمعن بشم ک دارم درست فکر میکنم درموردش تا هواسمو جمع کنم از این ب بعد

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
کاش میگفت گم کردم فدای سرش من نباید امانت میدادم بعدم مگه میشه فتوکپی همون پلاک رو بدل گیر بیاری&nbs ...

نه برو پیش طلافروش ،چیزی رو از دست نمیدی اون خودش فاکتور داره میشه از اون ثابت کرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش میگفت گم کردم فدای سرش من نباید امانت میدادم بعدم مگه میشه فتوکپی همون پلاک رو بدل گیر بیاری&nbs ...

پلاک و انگشتر گوی بدل شبیه طلا خیلی زیاد هست. اگه ی ذره هم تفاوت بوده شما ب همچین چیزی فکر ک نمیکردی

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
ن ب زبون نیاوردم فقط میخواستم کمک بگیرم تا مطمعن بشم ک دارم درست فکر میکنم درموردش تا هواسمو جمع کنم ...

ولی دیگه به کسی اصلا به هیچ وجه طلا قرض نده حتی خواهرت 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

به نظر من به زنداداشت شک نکن ازکجا میخواسته کپی پلاک شمارو پیدا کنه 

حدود 6 سال پیش سه تا سکه ازطا فروشی گرفتم به عنوان کادوی عروسی (برای خواهرا وبرادر من گرفتم ) بعد یک ماه عروس وداماد برده بودن سکه ها بفروشن گفته بودن تقلبی هست 

وما پیگیر شدیم طلافروش قبول نمی‌کرد گفتیم دوربین‌ها چک میکنیم که ازشما خریدیم..... خلاصه قبول کرد وسکه ها پس گرفت 

ببین بعضی طلاها ناخالصی دارن  خواهرم انگشتر نشون براش اوردن یه هفته نشده اصلا قررررمززز شد از ...

دقیقا همین سوالها برام پیش اومده حرفهایه مادرم ک گفت طلات تغییر رنگ داده سیاه شد دقیقا همون طلایی ک ب امانت دادم چرا بدل شد ب هر حال کاریش نمیشه کرد ممنون تو تاپیکم شرکت کردی

به نظر من به زنداداشت شک نکن ازکجا میخواسته کپی پلاک شمارو پیدا کنه  حدود 6 سال پیش سه تا س ...

دقیقا کپی پلاکم بود بدون هیچ تغییری بین زمین و هوا موندم اخه گوشوارش هم ست بود با پلاک گوشواره طلاست گوی گردنیه بدله

پیش شوهرت قضیه زنداداشتو نمیگفتی

مجبور شدم اون موقع ب من گفت امانت نده باز من حماقت کردم کاش امانت نمیدادم و بد ذره ای شک نمیکردم ک کار طلافروشه 

فقد میگم طلا فروش که بدل نمیفروشه😐

دقیقا اخه هنوزم کاسبه یعنی میشه مگه موندم چکار کنم بحث طلا جدا حالم بد شد از اتفاقی ک افتاد برام کلی طلا فروختم دقیقا همین بدل دراومد 

حالا زنداداشت چطور ادمیه؟ازش برمیاد؟

نمیشه قضاوت کرد اما ادم حسود و چشم تنگیه ولی دست کجی من تا ب حال با چشمم ندیدم ک بگم ولی در مورد این مورد نمیدونم کلی طلا فروختم این بدل دراومد گوشواره ست هم داشت اون طلا بود