2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 104 پست
خسته شدم خیلی حالم بده هر روز صبح که منتطر تاکسیم تو ایستگاه گریه میکنم ، تمام این ٤ماهو هیچی نخریدم ...

پولات نقده؟؟ هنوزم دیر نشده فردا برو تبدیل کن ب سکه یا طلا..اینجوری یه ذره خیالت راحته.اگه پول نقد نگه داری یکسره درجا میزنی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
سکه بخر .اگه ۴ ماه پیش سکه میخریدی چی میشد

سال اول طلا خریدم اما سال دوم جمع کردم که یه شمس بخرم اما چندبار مامانم ازش برداشت کرد رمز کارتمو عوض کردم بعد دلم میسوزه مثلا امسال کت نداشتن من بردمشون بازار برای مامان و خواهرم کت خریدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولات نقده؟؟ هنوزم دیر نشده فردا برو تبدیل کن ب سکه یا طلا..اینجوری یه ذره خیالت راحته.اگه پول نید ن ...

اگ ۴ ماه پیش خریده بود الان از خودش پولدار تر نبود😂الانم دیر نشده

🤪🤪
خسته شدم خیلی حالم بده هر روز صبح که منتطر تاکسیم تو ایستگاه گریه میکنم ، تمام این ٤ماهو هیچی نخریدم ...

توروقران همین الان قرص رو بنداز تو چاه دستشویی سیفونم بکش توروخدا .. این راه درستی نیست دختر خوب من خیلی سختی کشیدم از ۱۸ تا ۲۷ سالگی ولی هیچوقت به خودکشی فک نکردم می‌دونم سخته ولی این راهش نیست .‌‌ .

ففط دارم پیر میشم  همه همکلاسیام نه درس خوندن نه دانشگاه رفتن من با سختی دانشگاه قبول شدم تا ...

بقرآن ناشکری من حتی دبیرستانم پدر مادرم نزاشتن ببینم ازبس که خسیس وبی رحم بودن فقط میخواستن یه نون خورکم بشه توپونزده سالگی شوهرم دادن اگه بخوام ازبدبختیایی که تواین 12سال کشیدم بگم تابه الان تاصبح باید یه ریزبنویسم که چقدبی پناه هم واذیت میشم پیش شوهرومادرشوهرکله خرابم تیک عصبی گرفتم چشمم همش میپره پس بروخداتوشکرکن که دانشگاه فرستادن والانم مستقلی وسرکار

همین الان قرص رو پرت کن چون هر لحظه امکان داره عصبانی بشی و بخوریش.هر لحظه ناراحت بشی ممکنه قرص رو بخوری و برای همیشه بدبخت بشی و بمیری.فرصت زندگی ی بار به تو داده شده.

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
سال اول طلا خریدم اما سال دوم جمع کردم که یه شمس بخرم اما چندبار مامانم ازش برداشت کرد رمز کارتمو عو ...

فکر میکنی ماها که داریم باهات حرف میزنیم همه گل و بلبلیم نه دخترم من ۴۴سالمه 

اینقدر سختی کشیدم اگه بشینم برات تعریف کنم میگی خدا رو شکر زندگی من چقدر خوبه 

اما جنگیدم با همه کس و همه چیز خدا رو شکر الآن بهتر شده همه چیز

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

استارتر خیلی ها از تو زندگی بدتری دارن.ی خانمی بود خونشون نزدیک خونمون بود روز ها برق رو خاموش میکرد تا چون خیلی بی پول بود.خیلی ها از تو بدبخت تر هستن.خدا رو شکر کن سالمی.

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
استارتر منم ن تبلت دارم ن لپ تاپ  تمام فامیلمون دارن حتی خواهرمم داره خب باید خودمو بکشم چون ...

بحث لبتاب نیست بحث اینه ادم اگه پدرش کارگر باشه وضعشون بد باشه میگه خب شرایطه دیگه اما وقتی من میفهمم بابام برای عموم وام گرفته و ضامنش شده حتی چند قسطشم خودش داده اما برای مادر من زیر پاش یه فرش نخریده ،،، دوتا ماشین داره اما من با سرمای شدید میرم و میام خواهرم تو سرما میبرم مدرسه ، با زانو درد مامانم پیاده میره و میاد اما برای ما نیست 

تمام همکارای من پول یسالشونو دادن ایفون ، من گوشیم دوربینشم شکسته اما همش میگفتم تحمل میکنم همینکه ماشین بخرم راحت میشم اصلا با ماشین تو همکاری پستم کار میکنم اما هر روزی که من از خودم میزنم فرسنگها از حتی یه ماشین خریدنم دور میشم .... 

بقرآن ناشکری من حتی دبیرستانم پدر مادرم نزاشتن ببینم ازبس که خسیس وبی رحم بودن فقط میخواستن یه نون خ ...

فک میکنی مگه خرج دانشگامو داد !!

خودم تو اون دوسال تا بیست سالگی صندوقدار کار میکردم با یک و نیم تا خرج کتاب و کاراموزیامو در میاوردم 

بحث لبتاب نیست بحث اینه ادم اگه پدرش کارگر باشه وضعشون بد باشه میگه خب شرایطه دیگه اما وقتی من میفهم ...

تنها راه که حالت خوب بشه اینه که از بابات دیگ انتظار نداشته باشی.عزیزم ازش به خاطر عدم محبتش ناراحت میشی چون ازش انتظار داری.چرا از ی غریبه ناراحت نمیشی ؟چون ازش انتظار نداری.محبت زوری نیست.اگر بخوای محبت رو گدایی کنی فقط خودت عذاب میبینی.هرگز از بابات انتظار محبت و احترام و تبریک و کادو تولد و هیچی حتی پول هم نداشته باش .چرا از ادمای تو خیابون ناراحت نمیشی که کوچیک ترین محبتی بهت نمیکنن؟چون انتظار نداری ازشون.

فک میکنی مگه خرج دانشگامو داد !! خودم تو اون دوسال تا بیست سالگی صندوقدار کار میکردم با یک و نیم تا ...

عزیزم فکن پدر نداری...  مثل هزارانی که ندارند و یتیمند 

سخته ولی اینطور فک کنی راحت راحت میشی 

استارتر خیلی ها از تو زندگی بدتری دارن.ی خانمی بود خونشون نزدیک خونمون بود روز ها برق رو خاموش میکرد ...

من در کل روز یه وعده غذا میخوردم ،قبلاتو دبیرستان انقد سر چاقیم مسخرم میکردن بابامم کنارشون میخندید ٢٠ کیلو کم کردم انقد این مدته لاغر شدم زن داییم چند روز پیش منو دید گفت نشناختمت🖤

شبا که خونه ام ، مسواک میزنم ده شب میخوابم دوباره صبح باید برم سرکار 

یه زندگی بی هدف   ،،،،،،

از اینم اتیش میگیرم تو کل فامیل و دوست و اشنا پر کرده قول دخترمو دادم وقتی کسی بهم تبریک میگه گریم میگیره که چرا پشت سرم حرف در میاره 

[QUOTE=271025314]فک میکنی مگه خرج دانشگامو داد !! خودم تو اون دوسال تا بیست سالگی صندوقدار کار میکردم با یک و نیم تا ...[/QUO این همه زحمت کشیدی الان که به نتیجه رسیدی رفتی سرکارحیف نیست پولاتوجمع کن یه پرایدبگیررانندگی یادبگیرخیلی عالیه براروحیه وامم بگیر