2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 104 پست

این قرص هییییچ راه برگشتی نداره، همین ک بخوری قطعاااا ب دردناک ترین حالت ممکن میمیری 

نکن لطفا، یکم فرصت بده، ب زندگیت، ب خودت 

زندگی برای خیلیا سخته، خیلیا شرایط بدتر از تورو دارن و هنوز دارن ادامه میدن، پشیمون میشی وقتی هیچ راه برگشتی نداااری

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
😂😂چند سالته؟من رگ خواب بابام لوس شدن و چرب زبونی که من دوست ندارم😕🫤

18

من رگ خواب بابام کافیه ی چایی براش ببری😂بگی بابا جووون بفرما چایی😂

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو شاغلی حقوقت بالاست خدعروشکر کن عشق چیه عشق چیههه خدایی بت قول میدم پشیمون میشی مردا لیاقت ندا ...

من صبحا یساعت وایمیستم تا ماشین خط بیاد چون اینجا اسنپ نمیگیره تا برم به مرکز بهداشت برسم تا ٢ سرم شلوغه یه ناهار در حد لقمه میخورم بعدش سه روز در هفته برای ادمینی بعدطهرا تا ٨ شب سرکار میرم که حقوقش ٢ونیمه 

تو سرما و سگ برمیگردم خونه ، دستام یخ یخه 

بعد عموهام برای پسرعموهام ماشین خریدن دختر عموم ١٦سالشه با کوییک میره و میاد 

من انقد دلم میسوزه خواهرم میگفت همشون تبلت دارن منو مسخره میکنن 😓😓

بدجور حال شکمیت رو بهم میریزع استفراغ شدیید ولی فک نکنم بکشه آدمو فقط زجر میکشی نکن

اتفاقا میکشه، یدونش کافیه ک بره آدم ملاقات عزرائیل، بهترین دکترم ک بیاد بالا سر کسی ک این قرصو خورده هم کاری ازش برنمیاد...

خیلیا چون نمیدونن مرگ قطعی داره میخورن ولی وقتی میخورن و مرگ و حس میکنن و لحظه های آخرو با درد میگذرونن، اونوقت میفهمن چ کردن🥺

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

این دنیات که بنظر خودت سوخته 

اون دنیاتو چرا میسوزونی خب؟ 

تقصیرت چیه که همش تو عذاب باشی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

وای نکن کم کم با زجر میکشه 

اعضای داخلی بدنت آروم آروم میترکن و زجر کش میشی 

انگار از درون آتیش میگیری

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بدجور حال شکمیت رو بهم میریزع استفراغ شدیید ولی فک نکنم بکشه آدمو فقط زجر میکشی نکن

خداواسه کسی نخواد فکرنمیکنی کسبو بکشه؟بابدخدمتت عرض کنم تمام معده وکلد وروده و....روازتو شروع میکنه به گندوندن وفاسدشدن درحالی که زنده ای ومرگ نودونه و...درصدتضمینیه ولی بابدترین درد وزجر

این قرص هییییچ راه برگشتی نداره، همین ک بخوری قطعاااا ب دردناک ترین حالت ممکن میمیری  نکن لطفا ...

خسته شدم خیلی حالم بده هر روز صبح که منتطر تاکسیم تو ایستگاه گریه میکنم ، تمام این ٤ماهو هیچی نخریدم جمع کردم گذاشتم رو پس اندازم یه ماشین بخرم هر چی میدویم دارم پسرفت میکنم با اینکه ٢٢سالمه زیر چشام از شدت خستگی و کمبود خواب چروک های عمیق افتاده 

قرص برنج اصل  اصلا شوخی بردار نیست مواردی بوده که طرف برای ترسوندن خورده و تو بیمارستان پشیمون شده ولی دیگه نمی‌شده کاری کرد 

آخرین مورد که خوندم دختره برای راضی کردن خانواده اش به ازدواج اینکارو کرده بود و تو بیمارستان گفته بود فقط برای ترسوندن بوده ولی فوت شده بود. 

لطفا لطفا هیچ وقت اینکارو نکنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

شنیدم قرص برنج بخوری مرگ تک تک اعضای دنتو به چشم میبینی مثلا اول پاهات فلج میشه بعد دستات بعد کلیه و... از کار میفته و کم کم میفتی میمیری البته اگه کسی نجاتت نده اگه نجاتت بدن که خب بیچاره ای چون میبینی یجاییت فلج میشه تا اخر عمر...ولی یه پسری میخاست خانوادشو بترسونه قرص برنج گذاشته بود تو جورابش با نبض پاش برخورد کرده بود کشته بودش...اینم شنیدم سیانور حتی رو بزاق دهنت رو زبونت باشه درجا میکشتت

یه نفر شنیدم میگف دختر فامیلشون این قرصه رو خورده بود بعد داخل بیمارستان با تمام توانششش التماس میکرد ک نجاتش بدن ولی نمیتونسن کاری کنن 

میگف اعضای گوارشیش پودرد میشدداخل بدنش تیکه گوشتای پودر شده رو مدفوع میکرد 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

استارتر منم ن تبلت دارم ن لپ تاپ 

تمام فامیلمون دارن حتی خواهرمم داره

خب باید خودمو بکشم چون لپ تاپ ندارم؟😐

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂