2777
2789
عنوان

خودکشی با قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 104 پست
ففط دارم پیر میشم  همه همکلاسیام نه درس خوندن نه دانشگاه رفتن من با سختی دانشگاه قبول شدم تا ...

خداوکیلی، ابالفضلی ناشکری 

خجالت بکش بنداز دور اون آشغالا، حرفشم دیگه نزن 

پاشو برو بادی به کله ات بخوره بنده خدا

۲۲ سال 😧و شوهر اونوقت تاپیک قبلت میگی ۷ سااال پیش ۱۵ سالگی بابام اونو راه نداد وایی قطعا بابات خوب ...

بابام فقط به فکر بدبخت کردنه منه 

وگرنه واسه دختر عمم دیشب خواستگار برده 😶🖤

اما کسی که من دوسش دارم نمیزاره بیاد خونه 

ماشینش رومون قفله ، یه هزاری با بدبختی ازش مامانم میگیره ، هر چی حقوقمه مجبورم بخاطر دلم مادرم مجبورم .... 

بگم باشه برو بخر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غرورم نمیزاره خواسته هاموبه بابام بگم زورم میاد همیشه همه چیزو با دعوا ازش خواستم😵‍💫😵‍💫😵‍💫ک ...

راستش منم چرب زبونی نمیکنم ولی بلدم😂

ی خواهری کوچیک تر از خودم دارم ببین چرب زبون ها .هر چی میخواد با چرب زبونی بابام براش میگیره.بابام هم خییییلی دوستش داره.😂

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
استارتر شاید خواستگارت خوب نیس بابات دلش برات میسوزه.لجبازی نکن.بعدشم ازدواج قسمته هر چی خدا بخواد.خ ...

بابای من از من خوشش نمیاد 

از وقتی بچه بودم همش طعنه میزد بقیه داداشام بچه ی اولشون پسره ، یا من یکم غذا میخوردم میگفت چخبره 

از وقتی ١٥سالگی خواستگار اومد هر کی زنگ میزد حالا اونایی که ما متوجه میشدیم پشت تلفن بهشون میگفت گوه خوردید من دختر شوهر نمیدم اما یکی از اشناهامون شوهرش هفته ی پیش فوت کرده سرطان داشت به مامانم میگه باید بگردم یه شوهر براش پیدا کنم اگه دستشم تنگ بود خودم زیر بال و پرشو بگیرم🖤

وای تو چقد شرایطت مثل من😂😵‍💫من چه غلطی کنم مثل خواهرم بشم

من خودمم نمیخوام مث خواهرم بشم.اخه هیچ چیز ارزش نداره غرورمو له کنم😂😂😂

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
بابام فقط به فکر بدبخت کردنه منه  وگرنه واسه دختر عمم دیشب خواستگار برده 😶🖤 اما کسی که من د ...

توهم پولتو نده به مامانت تا بابات مجبور بشه پول بده مامانت برا خودت سکه بخر پس انداز کن ماشین بخر یکاری کن اصلا هم یه قرون از پولت تو خونه خرج نکن

🤪🤪

وای تو شاغلی حقوقت بالاست خدعروشکر کن عشق چیه عشق چیههه خدایی بت قول میدم پشیمون میشی مردا لیاقت ندارن بخدا 

ملت ارزو دارن ی شغل خوب مثل تو داشته باشن من خودم سال دیگ درسم تمومه میخواستم خودکشی کنم گفتم اینده بیکار شم کنکور قبول نشم چ غلطی کنم بعد تو😑

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

راستش منم چرب زبونی نمیکنم ولی بلدم😂 ی خواهری کوچیک تر از خودم دارم ببین چرب زبون ها .هر چی میخواد ...

ربطی به چرب زبونی نداره 

کسیکه به بچه اهمیت نده و ازشش خوشش نیاد خودشو جر بده براش تره خورد نمیکنه ،همه عاشق خواهر کوچیکه منن اما وقتی پیش بابام میره برمیگرده میگه چی میشد تو پسر بودی (:

من از تو اتیش میگیرم 

😂😂😂😂😂اونوقت دوستات رفقات نگران نشدن برات؟

عشقم فهمیده بود غش کرده بود با اورژانس رسونده بودنش بیمارستان بعد بهم زنگ زده بود وقتی بهوش اومدم اصلا یادم نیس چی بهش میگفتم فقط یه جملشو یادم موند بهم گفت به من فکر نکردی ؟!

با دوستام رابطه زیادی نداشتم فقط به رفیق صمیمیم گفتم بعدش ک خودکشی بوده به بقیه دوستام گفتم کلیه درد داشتم بستری شده بودم 

توی بیهوشی بالا میاوردم نمیدونم چی به خوردم داده بودن اب ذغال بود نمی چی بود بعد استفراغ کرده بودم کل لباسام سیاااه بود 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
بابای من از من خوشش نمیاد  از وقتی بچه بودم همش طعنه میزد بقیه داداشام بچه ی اولشون پسره ، یا ...

استارتر از در دوستی و مهربونی و محبت چرا وارد نمیشی؟کادو روز پدر براش بخری.چایی براش ببر.یکم شیرین زبونی کن.