2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی نونی باشه ؟؟؟، من همیشه مرغ سرخ شده با سیب زمینی سرخ شده با نون باگت و سالاد کاهو درست میکنم مهمونایی ک باهاشون راحتم خیلی هم خوششون میاد

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

سينه مرغ رو ريش ريش كن ادويه بزن

اگر قارچ و فلفل دلمه اي داري اوناروم تفت بده

سيب زميني سرخ كن 

قاطي كن باهم نوش جان

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸
کدوم قسمت مرغ؟واینکه چجور میپزی بعدسرخ میکنی یعنی دقیف میگی گل؟

والله شاید اینجور رو ک من میگم رو بعضیا نپسندن چون میگن این مرغا هورمون داره و این حرفا، حالا من ران مرغ و مغز ران و سینه رو نصف و هر نصف رو سه تکه میکنم بعدم نمک ب اندازه و یکم فلفل و خیلی کم زردچوبه میزنم قشنگ همه جاش میمالم بعد ی مایتابه یا قابلمه تفلون برمیدارم یک قاشق روغن میریزم این مرغارو میچینم سرشو میزارم و زیرگازو هم کم میکنم خودش آب میندازه و بعدم سرخ میشه زیرو روش میکنم همونجا سرخ میشه ولی دوساعت اینا زمان میبره ها ،شعله باید کم باشه ،خییلییی خوشمزه میشه ینی مامان من ک مرغ نمیخوره عاشق اینه😊😊

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
من چی بزارم کبدم چربه دکتر همه‌چی ممنوع کرده😓😓😓 غذای سالم ندارید بگید؟

عزیزم همین مرغ پخته با آبلیموطبیعی با نون خیلیم سالمه کنارشم چن قاچ فلفل دلمه با کلم بروکلی بخور اینقدر خوشمزست ک

عزیزم همین مرغ پخته با آبلیموطبیعی با نون خیلیم سالمه کنارشم چن قاچ فلفل دلمه با کلم بروکلی بخور این ...

ده دفه مرغ ابپزخوردم

ب همین شیوه ک شمامیکی

دیگه نمیدونم چی بزارم

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
ده دفه مرغ ابپزخوردم ب همین شیوه ک شمامیکی دیگه نمیدونم چی بزارم

خب ماهی رو میتونی جایگزینش کنی یا پای مرغ و دل مرغ یا جگر مرغ ،یا مثلا لوبیا استانبولی پخته ای با روغن زیتون یکم تفت بده و ی کوچولو رب بزن بخورش با نون