من بیس روز پیش دنبی زدم یه سی سی گفت یه ساله که گفت اولین ژل جذب میشه باید بیای ترمیم امروز میخوام برم ترمیم ساعت پنج نمیدونم باز دنبی بزنم یا اودری ام که اودری ام شیش ماه گفت موندگاره
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
فرم و ایناش خوبه گلوله هم نشده که خیت باشه گلوله شده و اینا . من ساوه هستم دکترم مال جردنه که ساوه هم میاد مطب داره اینجام .سی سی ۱۵۰۰ باز میخوام برم بزنم نمیدونم باز بزنم میشه کلا ۳ تومن میترسم پولم بره الکی 🥺😔
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
همش استرس دارم نکنه مثه این ژل اولیه جذب شه این بار بخدا تو این موقعیت گرونی ب زور نامزدمو را ...
من یجا زدم ترمیم هم رفتم بازم چیزی نموند مارکشم نمیدونم چی بود