2777
2789
عنوان

بچه ها بین ژل لب اودری ام و دنبی کدوم خوبه تو رو خدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 89708 بازدید | 35 پست
فرم و ایناش خوبه گلوله هم نشده که خیت باشه گلوله شده و اینا . من ساوه هستم دکترم مال جردنه که ساوه ه ...

اها اینی که من پرسیدم سیسی ۵۰۰ فلکه دوم صادقیه احتمالا فیکه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
اها اینی که من پرسیدم سیسی ۵۰۰ فلکه دوم صادقیه احتمالا فیکه

آها شاید عزیزم 

دکتر منم مال جردنه که خدا رو شکر ساوه هم میاد آخه تعریفشو زیاد شنیدم از دوست و فامیلا خدا کنه از این استرس خلاص شم

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام هستید؟ رفتید ترمیم ؟ باز هم دنبی زدید؟ 

الان باید بیش از یکماه باشه ترمیم کردید موند بار دوم یا نه؟ من دنبی زدم و ۱/۸سیسی زدم و همش تقریبا جذب شده درصورتی که هنوز یک هفته هم نشده و قرار شد سر ده روز برم ترمیم 

منم نگرانم برم دوباره همش بره و پولم هدر بره لطفا بهم بگید چطور شد 

سلام هستید؟ رفتید ترمیم ؟ باز هم دنبی زدید؟  الان باید بیش از یکماه باشه ترمیم کردید موند بار ...

سلام اشتباه منو تکرار نکنید من دومین بار هم دنبی زدم کلا جذب شد باز خیلیییییی کم مونده یه تیکه و همش جذب شد باز پولم بیخود رفت سه تومنم رفت . یه هفته پیش رفتم یه مارک ارزون زدم الان قشنگ فرمش مونده مدل روسی خیلی خوب هم مونده مارک تاپ کیو زدم 900 تومن یه سی سی . بنظرم اصلا دنبی نزن که پشیمون میشی من هر شب سی سی دنبی رو زدم 1500 دو بار زدم لعنت بهشون بیخودی بود

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
سلام اشتباه منو تکرار نکنید من دومین بار هم دنبی زدم کلا جذب شد باز خیلیییییی کم مونده یه تیکه و همش ...

فکر نکنم من ژل اول دنبی زدم بشه برا ترمیم ژل دیگه ای زد بهم گفتن برا ترمیم هم همون برند رو بزن ک

فکر نکنم من ژل اول دنبی زدم بشه برا ترمیم ژل دیگه ای زد بهم گفتن برا ترمیم هم همون برند رو بزن ک

ن بابا دکترم گفت مشکلی نداره مارک دیگ ای بزنی زدم الان هیچی هم نشده خیلی هم خوب شده خوشگل شده راضیم من 

منم ترمیم رو دنبی زدم دیگ . ینی دو بار پشت هم دنبی زدم با فاصله ی زمانیه 22 روز زدم من ولی دیدم فایده نداره جذب شد باز .دیگ سومین بار برند دیگ ای زدم

سلام عزیزم از دنبی راضی بودی؟؟ منم میخوام بزنم میشه بگی لطفا 

سلام گلم ن دو بار زدم کلا جذب شد خوب نبود سومین بار تاپ کیو زدم ارزون تر بود ولی مونده جذب نشده

سلام گلم ن دو بار زدم کلا جذب شد خوب نبود سومین بار تاپ کیو زدم ارزون تر بود ولی مونده جذب نشده

سلام عزیزم شبت بخیر از ژل تاپ کیو که تزریق کردی راضی هستی منم میخاستم تاپ کیو بزنم ولی شنیدم زود جذب میشه

سلام دوستان اصلا دنبی نزنید بیخودترین مارک موجود ژل انگار اب تزریق میکنی بعد دو روز همش میره eptq بزنید من با ترمیم الان یکساله لبام همون حجم و همون فرم مونده 

خدایا مرا سبب شکستن دلی قرار نده❤
آها شاید عزیزم  دکتر منم مال جردنه که خدا رو شکر ساوه هم میاد آخه تعریفشو زیاد شنیدم از دوست و ...

سلام لطفا بگیت ساوه پیش کی برم ژل قیمت مناسب باشه و کارش خوب باشه واسه گونه می خوام .ممنونم