2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا کنید و برید تو کارش  خدا از جاییکه فکرشو نمیکنید روزیشو میرسونه گول فضای مسموم اف ...

صدرصد از خانواده مهم تر نیست من وقتی پسرم بدنیا اومد به طرز معجزه آسایی شوهرم ماشین خرید اون موقع گفتم خدایا میگن بچه روزی میاره همینه

ببین من به تجربه دیدم سر بچه دوم شوهرم کار خیلی خوبی گیرش اومد  چرا انقد راحت میگی حرفه ایه قر ...

موافقم ما از پارسال همین موقعها رفتیم تو فکرش 

یسری اتفاقاتی برامون افتاد بطرز عحیبی مسیر رو هموار کرد میگم وقتی دنیا بیاد خدا چجوری قراره برکت و نور بده به زندگیمون.من هیچ وقت حساب کتاب دو دوتا چارتا نکردم خدا خودش دو دوتای ما رو چهل تا میکنه بستگی به ظنمون بهش

من عاشق بچه ام شرایط مالی مون هم معمولیه الان باردارم به فکر دومی هم هستم چون امنوره ثانویع دارم میترسم بعدا پشیمون شم دیگه نشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
صدرصد از خانواده مهم تر نیست من وقتی پسرم بدنیا اومد به طرز معجزه آسایی شوهرم ماشین خرید اون موقع گف ...

میاره واقعا 

الان یک عده میگن عقل داره ادم و فلان ولی اینا دیدشون فقط مادیه 

خدا خودش راهها رو باز میکنه و من حیث لایحتسب روزی میده باور کن

خدا کمکت کنه عزیزم راحت زایمان کنی خداروشکر

بله بچه اولم دردم خودش شروع شدساعت ۷رفتم بیمارستان و۱۰.۵زایمان کردم ایشالله اینم اونجوری باشه اصلاتحمل اینکه برم بیمارستان وآمپول فشاربزنن روندارم

منمممم موندم درسته مستاجر هستیم اما خوب زندگی می‌کنیم واز لحاظ خرجی کم ندارم ولی سخته موندم بیارم یانه یه پسر هفت ساله دارم😍دختر دوستدارم😍اما مونددددم منم راهنمایی کنید. یکم سلامت بدنم خوب نیس میترسم بیارم نتونم خوب بزرگش کنم الان 31سالمه واینکه همسرم با بچه خیلی به زندگی دل گرم میشه خیلی بچه دوس داره وحساسه روش مثلا کمبودی نداشته باشه

خدا یار باشد😍😍
منمممم موندم درسته مستاجر هستیم اما خوب زندگی می‌کنیم واز لحاظ خرجی کم ندارم ولی سخته موندم بیارم یا ...

میدونم که بااوردنش مشکلاتم با همسرم خیلی کم میشه چون واقعا بچه دوس داره اما هردومون می‌ترسیم من بیشتر البته

خدا یار باشد😍😍
منمممم موندم درسته مستاجر هستیم اما خوب زندگی می‌کنیم واز لحاظ خرجی کم ندارم ولی سخته موندم بیارم یا ...

اگه حداقلهای مادی رو دارید مثلا شغل و درامد،رابطه تون با همسرتون خوبه چرا که نه .بیارید