2777
2789
عنوان

سیسمونی😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
یکسال..خودم تنبلی تخمدان داشتم..رفتیم مشهد شما چند وقته اقدامی؟

منم یکسال 

پلی کیستیکم 

مشهدم رفتم لباس خریدم تبرک کردم گفتم اقا اگ بهم بچه بدی قول میدم بیارمش اینجا پابوس خودت 

مامانمم رفت کلییی دعاو نذرو نیاز براش لباس خرید برد تو حرم ولی بازم نشد....☹

نمیدونم شاید صلاح نیست 

محرم پارسالم نذر شیر حضرت علی اصغر کردم تا محرم امسال حاجتمو داد ادا کنم 

دست ب دامن هرکس ک فک کنی شدم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکسال  پلی کیستیکم  مشهدم رفتم لباس خریدم تبرک کردم گفتم اقا اگ بهم بچه بدی قول میدم ...

انشاالله باردار میشی...سعی کن بیخیال باشی..خدا خودش بهتر صلاحمون رو میدونه و هیج وقت بزور چیزیو ازش نخواه..مطمئن باش در شرایط مناسب وخودش غافلگیرت میکنه🥰

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
همه رو جنس خوب گرفتم ولی سعی میکنم مفید و قابل استفاده باشه...لباساشو مارک دانالو خریدم..فقط کیفش ۶۸ ...

عزیزم نمایندگی دانالو رو از کجا باید پیدا کنم؟ یا فروشنده های مارک دانالو، بخوام همه جا رو  بگردم سخته

عزیزم نمایندگی دانالو رو از کجا باید پیدا کنم؟ یا فروشنده های مارک دانالو، بخوام همه جا رو  بگر ...

تو سیسمونی ها بپرس بعضی ها دارن...لباسا تو جعبه هست و یه ربان هم دور جعبه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
باور کن مارکشو نمیدونم ولی عین این عکسس و رنگ اسکلتشم حای سفید برنزه جنس پارچه و تشکشم دلیجانه 

ممنون... کالسکه هنوز انتخاب نکردم چه مارکی بخرم واسه این پرسیدم، دلیجان مدلهای زیادی داره نمی‌دونم کدوم بهتره.