2777
2789
عنوان

سیسمونی😍♥️

313 بازدید | 38 پست

سلام خانوما

هزینه ی یه سیسمونی خوب و کامل و شیک حدودا چقد میشه از ۴۵ بالاتر میره؟ 

اگه میشه از سیسمونیهاتون عکس بذارید ببینیم 😍

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

۴۵ میلیون سیسمونی؟😐😐😐

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

عزیزم به سلامتی 

من نمیدونم چقد میشه سال ۹۷ سیسمونی خریدم شد ۷ میلیون😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۵ میلیون سیسمونی؟😐😐😐

بیشتر؟؟؟🙁

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

خداروشکر رسم سیسمونی دیدن نداریم

هرکی هرچی بخاد برای بچش میخره

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

من پارسال قبل عید خریدم ۵۰تومن شد بعضی وسیله ها واقعا اضافی بود پشیمونم که چرا خریدم حالا من خیلی هم خرید نکرده بودما  ولی از من به شما نصیحت کم بخر فقط ضروریات بقیه رو به مرور بخر گلم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
بیشتر؟؟؟🙁

مگ میخوای تخت طلایی براش بسازی؟😐💔

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان از چندتا که جدیدا سیسمونی خریدن پرسیدم اتفاقا خوب هم خریدن و به روز حدودای ۴۵ شده

مگ میخوای تخت طلایی براش بسازی؟😐💔

عزیزم😅همینه قیمتا خیلی بالاس فقط سرویس خوابش میشه ۱۶ یه کاپشن کوچولو که ۱میل باشه بقیشو خودت ببین

من فعلا چند تیکه گرفتم ۶ تومن شد

چند تیکه لباس و سرویس خواب(تشک و بالشت و کیسه خواب وپتو)و آغوشی و کیف و حوله و پتو  و پشه بند و وسایل بهداشتی پستونک و شیشه شیر.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
عزیزم😅همینه قیمتا خیلی بالاس فقط سرویس خوابش میشه ۱۶ یه کاپشن کوچولو که ۱میل باشه بقیشو خودت ببین

بنظرم چیزایی ک ت میگی خیلی اضافه ای هستن

بعدم شرایط اقتصادی بقیه طوری نیست بخوان ۵۰ تومن واسه یه نوزاد خرج کنن