2777
2789
عنوان

سیسمونی😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 38 پست
من فعلا چند تیکه گرفتم ۶ تومن شد چند تیکه لباس و سرویس خواب(تشک و بالشت و کیسه خواب وپتو)و آغوشی و ...

همه رو جنس خوب گرفتم ولی سعی میکنم مفید و قابل استفاده باشه...لباساشو مارک دانالو خریدم..فقط کیفش ۶۸۰ شد از این کوله ای هاست.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
من فعلا چند تیکه گرفتم ۶ تومن شد چند تیکه لباس و سرویس خواب(تشک و بالشت و کیسه خواب وپتو)و آغوشی و ...

من اینارو به علاوه ازین کاپشن سر همیا هستن سرویس ناخن گیرو پستونک میوه ایو جغ جغه و فلاکسو کلی خرت و پرت دیگه و  سرویس کالسکه(کالسکه.صندلی ماشین.کیف.روروئک) گرفتم بهترین جنس بدنه و پارچه شد ۶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینارو به علاوه ازین کاپشن سر همیا هستن سرویس ناخن گیرو پستونک میوه ایو سرویس کالسکه(کالسکه.صندلی ...

من هنوز این چیزایی که میگی نگرفتم..لباساشو مارک دانالو خریدم..کیفش فقط ۶۸۰ شد..اینایی که گفتم رو بهترین جنس گرفتم...گهواره و کالسکه که مال داداشم بودن و کاملا نو هستن فقط شاید ۴ یا ۵ بار استفاده کرده و دیگه نمیخرم..روروئک هم میگن برا استخوان بندی کودک خوب نیست نمیدونم چیکار کنم..فعلا همینارو گرفتم تا بعدش ببینم چی میشه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
به نظر من واقعا نرمالش همینقده  واقعا اصن نیاز نیست واسه ی نوزاد بیشترازین خرج کنی

داداشم صندلی ماشین هم داره که اصلا یک بار هم استفاده نکرده.

من هنوز این چیزایی که میگی نگرفتم..لباساشو مارک دانالو خریدم..کیفش فقط ۶۸۰ شد..اینایی که گفتم رو بهت ...

والا من از مارکو اینا چیزی نمیدونم و دقت نمیکنم 

ولی خوب موقع خرید مامانم گفت مثلا بهترین جنسو بده بعدم مارک؟واسه لباسایی ک نهایت ی سال براش خوب باشه؟اونم بچه ها ک دائم باید عوض کنیو بشوری پس باید زیاد داشته باشه حالا یکی خیلی وضعش خوب باشه خوبه ولی واقعا نیاز نیست من لباسای نوزادی داداشمم هنوز قابل استفاده و خوبه مارکم نیست البته ما پدرو مادر خودم میگیرن سیسمونیو

انشالله ک بچت سالم بیاد بغلت کاش منم بچه داشتم هیچی نمیخواستم 

والا من از مارکو اینا چیزی نمیدونم و دقت نمیکنم  ولی خوب موقع خرید مامانم گفت مثلا بهترین جنسو ...

آره واقعا این چیزا مهم نیست...منم بعداز کلی انتظار باردار شدم..انشاالله بسلامتی بگذرونم..و سالم باشه این چیزا مهم نیست..شما بارداری؟

والا من از مارکو اینا چیزی نمیدونم و دقت نمیکنم  ولی خوب موقع خرید مامانم گفت مثلا بهترین جنسو ...

منم تا چند وقت پیش در حسرتش بودم..بعداز کلی نذر و نیاز باردار شدم...و از اوایل بارداری شیاف استفاده میکنم..توکل کردم به خدا..انشاالله هیج کس در حسرت بچه نباشه.

انشالله ک صحیحو سالم بغلش کنی  اونموقع ک اومد بغلت منم دعا کن حتما🥲 ن در انتظارم😔

انشاالله بزودی زود بارداری شی گلم..برای منم دعا کن همه چی به خوبی پیش بره و سالم باشه..هی استرس دارم.

انشالله چند اقدام بودی؟مشکلیم داشتی؟ چه نذری کردی گرفت؟

یکسال..خودم تنبلی تخمدان داشتم..رفتیم مشهد

شما چند وقته اقدامی؟

انشاالله بزودی زود بارداری شی گلم..برای منم دعا کن همه چی به خوبی پیش بره و سالم باشه..هی استرس دارم ...

ن اصننن استرس نداشته باش خودش بدترین عامل انشالله ب حق ۶ ماهه اقا بچه شما سالمو صالح میاد بغلت 😍

منم از انتظار در میام 

ن اصننن استرس نداشته باش خودش بدترین عامل انشالله ب حق ۶ ماهه اقا بچه شما سالمو صالح میاد بغلت 😍 م ...

انشاالله..ممنونم ازت عزیزم.

انشاالله بزودی شما بیای تاپیک بارداری بزنی😍