2777
2789
عنوان

به خواهرم حسادت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6831 بازدید | 33 پست

ما ۵ تا خواهریم من خواستگار زیاد داشتم اونا نه

همه میگفتن تو از بقیه خوشگلتری

حالا ببین با کی ازدواج کردم!!!

خواهر کوچیکم زندگیش از من خیلی بهتره اما من اصلا حسودیم نمیشه و فقط برای خودم ناراحتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما ۵ تا خواهریم من خواستگار زیاد داشتم اونا نه همه میگفتن تو از بقیه خوشگلتری حالا ببین با کی ازدو ...

افرین خوب تونستی حسمو بگی منم همینم 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
خواهر من خودشو برتر میدونه  همش کلاس میزاره من قبلا براش خوشحال بودم بس اذیتم کرد از موفقیتش بع ...

خیلی بده اینجوری،  خواهر منم زیر پوستی پز میده بهم اما من به روش نمیارم باهاش خوبم

اینکه زندگی شما از اون بهتر نیست، هیچ ربطی به اون نداره 

به انتخاب خودتون و شانستون اهمیت داره این حسو از خودتون دور کنید تا زندگیتون بهتر بشه 

حسادت بدترین چیز تو زندگی هست که مانع پیشرفت آدم میشه 

خودم خواهرم حسوده انقد زجر میکشم خودمو گذاشتم جای خواهرتون . چون اون شما رو خیلی دوست داره و شوهراتون هیچ ربطی به نسبت خواهرتون نداره. 

ببین حسادت نمیشه گفت اما واسه خودم ناراحتم 

اگه برای دیگران خوشحال باشی از موفقیتشان از ازدواجشان برای خودت هم نمود پیدا میکنن

بده بستان داره این عالم خاکی

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

تو لابد زیبایی داری اونا ندادن 

خدا همه چیز به ادم نمیده 

اینو بدون تو زندگیش حتما مشکلاتی داره شاید تو ندونی 

منم بعصی وقتا به خواهرم حسودی میکنم ولی خوب که دقت میکنم میبینم اوناهم مشکلات دارن 

تو لابد زیبایی داری اونا ندادن  خدا همه چیز به ادم نمیده  اینو بدون تو زندگیش حتما مشکلا ...

اره من ازون زیباترم خودم نمیگم نظر بقیه اس حتی از اون دلرحمترم،  دسپختم بهتره و...  اما شوهر اون خییلی مهربونه خیلی 

اره من ازون زیباترم خودم نمیگم نظر بقیه اس حتی از اون دلرحمترم،  دسپختم بهتره و...  اما شو ...

عزمزمه اگر بهتر باشه حسادت نکن دعای خیر کن به نظرم به خود شناسی نرسیدی . حتما دوره های خود شناسی شرکت کن چون حسادت و افکار منفی ازت دور میشن وعزت نفست بیشتر میشه