2777
2789
عزیزم تهران و بعضی شهرهای بزرگ اینجوری یه نگاه به دیوار بنداز البته من خودم شهرستانم ولی از قیمت های ...

با اینکه خودم تهران زندگی میکنم ولی شاخ در آوردم از این قیمت‌ها .خدا هممونو کمک کنه

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه خودم تهران زندگی میکنم ولی شاخ در آوردم از این قیمت‌ها .خدا هممونو کمک کنه

حالا یه سرچ بزن دیوار اینایی که دوستان نوشتن نهایتا خونه ۹۰ متر باشه .من اون‌روز قیمت اجاره  خونه های ۱۵۰ متر به بالا  تو تهران رو نگاه میکردم ینی پول رهنشون  از قیمت اپارتمان مشابه تو شهر ما بیشتره .از اجاره ماهیانه ۴۰ تومن ۵۰ تومن با بالا هم بودن .

چ سخت ینی چون مستاجرین نباید چیزی بگین 

من الان مستاجر نیستم ولی  بودم آدم که دنبال خونه اس هزار تا مشکل هست .پولش،محله اش ،متراژ که وسیله ها جابه بشه و ..... دیگه به ذهنت نمیرسه ببینی صاحبخونه ات چجور آدمیه یا ساکن همون ساختمانه یا نه؟!اگه آدم نفهمی گیرت بیافته دیگه کارت ساخته اس که من یکی دو مورد اینجوری داشتم 

سمت شریعتی

از قیمتهای هروی خبر داری؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد