2777
2789
عنوان

تیمارستان

302 بازدید | 15 پست

قدیما با کسی جوش نمیخوردم ی دختر عمو داشتم .همسن بودیم دوران خوبی داشیم.عاشق پسرعموم میشه 

هم دیگه رو از بچگی پرستیدن .هی لعنت ب دنیا. گرفتارشون کرد . مادراشون مخالفت کردن و جداشون کردن .پسرعموم خودکشی میکنه 😖 میره تو کما تا یک سال پیش!حدودا سه سال . هرکاری کردیم دخترعموم خوب نشد . 😭😭 دفعه اول دیدش رو تخت شوک بهش وارد شد خون و کف اورد بالا و بعدش دیگه ادم سابق نشد . گچ شده بود. سرشو می کوبید دیوار. چندین بار هلم داده . سیلی زده ولی نتونستم جداشم 😭 

تا این ک بردیمش مرکز درمان . هرروز پیشش بودم . تا این ک ازدواج کردم دیگ فاصلمون شده بود ۲۴ ساعت .بازم می رفتم 

موهاشو میکند  رو تخت قلت میزد می دوید . اخرین بار بهتر شده بود باهام حرف زد گفت زندس گفتم اره گف میخوام براش گریه کنم دلتنگم میشه؟ گفتم هست دلتنگت .شروع کرد ناله های عاشقانه . ک نوازشم کن بیدارشو . فرداش پسرعموم خوب شد .معجزه شد . و بعد یه هفته رفت پیشش ‌ . انگار عاقل شده بودن بالغ بودن . باهم حرف زدن  گریه کردن . خوب بودن 

خدارو می پرستم هرروز و هرساعت . خدا رحم میکنه همیشه .براشون خونه گرفتیم و ازدواج کردن ولی بدون مادراشون چون ازشون تنفر داشتیم . جلوی عشق ادمارو نگیرید 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

شبیه رماناست

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
شبیه رماناست

خیلی طولانی تره. خلاصه گفتم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی طفلی چقد عذاب کشیدن🥺

واسه دشمنمم پیش نیاد . 

واقعی بود خدایی؟  اگه نبود هم خیلی قلمت زیباس😍😘 راستش برام غیرقابل باوره چون خودم خیلی بیخی ...

کاش واقعی نبود . قلمم پر از درده . حالا من میخام جداشم  و اون ایقدر خوبه ک منصرفم میکنه 😞 باهام حرف هم میزنه 

اگر حقیقی باشه یا نه 

این ذره ای از نظر و نگاه خداست 

ذره ای و کمتر از ذره ای از قدرت خدا 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
اگر حقیقی باشه یا نه  این ذره ای از نظر و نگاه خداست  ذره ای و کمتر از ذره ای از قدرت خد ...

ذره نبود.  دو تا زندگی رو برگردوند. معجزه شد .این ی ذره از درداشون بود . عموم سکته کرد و  یکی از زن عموم  هام خودکشی

ذره نبود.  دو تا زندگی رو برگردوند. معجزه شد .این ی ذره از درداشون بود . عموم سکته کرد و& ...

برای خدا منظورمه عزیزم 

برای خدا اگر تمام مردم دنیا همین مشکلات و بدترشو داشتن در کمتر از لحظه ای و ثانیه ای میتونه حل کنه 

" و امر او اینچنین است که هرگاه اراده کند چیزی را ، پسبگوید بشو و میشود "

انما اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون سوره یاسین 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
2827
2791
2779
2792