2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 73 پست
مشکل از همون قبل ازدواج هست که سرکوب کرده نیازشو و بیمار شده.ذهنه حسابی درگیره عین همین مثالی که زدم ...

خوب حالا اون فانتزیا با کسی دیگه میتونه داشته باشه؟؟

بعد اینکه قبل از ازدواج باید مشاوره بره و در مورد ازدواج مطالعه کنه و بدونه که روابط غیر عادی در زندگی مشترک جایی نداره و حقیقت چیزی کاملا متفاوت با فضای مجازی و فیلم و عکس هست

خیانت سخته من از شوهر سابقم خیانت دیدم داشتم دیوونه میشدم خودکشی هم کردم کما رفتم روزای سختی بود اما ...

شماهم این کتابی که معرفی کردم رو با همسرت بخون حتما 

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب حالا اون فانتزیا با کسی دیگه میتونه داشته باشه؟؟ بعد اینکه قبل از ازدواج باید مشاوره بره و در م ...

متاسفانه مشاورای ما اطلاعات خیلی کمی در مورد روابط جنسی و ریشه های بیماری اون دارن.ببین اینکه میگید با کسی دیگه اصلا درست نیس .آدم زمانی باید ازدواج کنه که هیچ نیازی نداشته باشه.منظورم اینه بخاطر نیازهاش نخاسته باشه ازدواج کنه.ازدواج کلا کار اشتباهی هست فقط در یک صورت درسته اونم زمانی دو طرف در اوج بینیازی فقط از روی عشق واقعی باهم ازدواج کنن و در هر رابطه ای که باهم دارن اینقدر پاک و مقدس باشه که حضور خداوند رو درک کنن.شما حتما کتاب از سک س. تا فراآگاهی رو کامل بخون (فایل صوتیشم هست میتونید دانلود کنید)اینقدر باید بخونید و گوش بدید که کلمه به کلمشو درک کنید.اونموقع کامل حرف‌ها و منظور من رو میگیرید.

خوب حالا اون فانتزیا با کسی دیگه میتونه داشته باشه؟؟ بعد اینکه قبل از ازدواج باید مشاوره بره و در م ...

این مطلبی که گفتین عین اینه که طرف اعتیاد به مواد مخدر داره .بعد بره به یه مشاور و مشاور بهش بگه مواد کشیدن بده و نباید بکشی .اونم بگه چشم نمیکشم.در‌صورتیکه اگه این مدلی بود بهش نمیگفتن بیماری.این بیماری متاسفانه غیر ارادی‌هست و پیشرونده و غیر قابل کنترل.دارای افراط و‌تفریط-و عاقبتی هم جز زندان تیمارستان یا قبرستان نداره

متاسفانه مشاورای ما اطلاعات خیلی کمی در مورد روابط جنسی و ریشه های بیماری اون دارن.ببین اینکه میگید ...

ممنون از شما

اما اگه قبل از ازدواج نیازهاشون برطرف بشه که دیگه ازدواج نمیکنن

میگی اسمشو

(از س.ک.س تا فراآگاهی ) نویسنده:اشو 

میتونی فایل صوتیش رو کامل دانلود کنی همینطور پی دی اف رو پرینت بگیری.چون جزو کتابهای ممنوعه هست.

این کتاب رو اگه درک کنی واقعا یه قدیس میشی

این مطلبی که گفتین عین اینه که طرف اعتیاد به مواد مخدر داره .بعد بره به یه مشاور و مشاور بهش بگه موا ...

البته یه چیزی هم که خیلی تاثیر گذاره متاسفانه فیلمهای پورنوگرافیه که خیلیا از ازدواج چنین دیدگاهی دارن

ممنون از شما اما اگه قبل از ازدواج نیازهاشون برطرف بشه که دیگه ازدواج نمیکنن

ببین عزیزم چقدر طرز فکر شما خطرناکه.البته نه شما اکثر مردم ایران همین طرز فکر رو نسبت به ازدواج دارن.اخه مگه واسه نیاز جنسی آدم ازدواج میکنه؟خوب دقت کن ازدواج فقط زمانی کار درستی هست که دوطرف هیچ نیازی حتی نیاز عاطفی حتی جنسی حتی مالی بهم دیگه نداشته باشن و فقط فقط از روی عشق باهم ازدواج کنن.

جالبه بعضیا فک میکنن عاشق هستن ولی ریشه یابی که میشه میبینی یا واسه نیازهاشونه یا ترسهاشون مثل ترس از تنها شدن یا نیاز جنسی و مالی و عاطفی .عشق یعنی اینکه تو اوج بینیازی ،وجود دونفر کنار هم باعث حضور خداوند و آرامشی از جنس خدایی بشه..

البته یه چیزی هم که خیلی تاثیر گذاره متاسفانه فیلمهای پورنوگرافیه که خیلیا از ازدواج چنین دیدگاهی دا ...

نه عزیزم این فیلمها بعضی جاها اموزنده هست و مفید.دقیقا عین چاقو که تو اشپزخونه مفیده و تو دعوا مضر

ببین عزیزم چقدر طرز فکر شما خطرناکه.البته نه شما اکثر مردم ایران همین طرز فکر رو نسبت به ازدواج دارن ...

خوب چطوری به بی نیازی برسن؟؟

وقتی قبل از ازدواج همه رابطه داشته باشن بنظرم ازدواجی شکل نمیگیره

خوب چطوری به بی نیازی برسن؟؟ وقتی قبل از ازدواج همه رابطه داشته باشن بنظرم ازدواجی شکل نمیگیره

اگه بچه داری یا بچه دار شدی سعی کن از بچگی بهش عشق ورزی رو یاد بدی .به مرحله ای برسه که بدون هیچ چشمداشتی هرچی میتونه عشق بورزه به کاینات .جوری که اگه یه روز عشق نورزه حالش خوب نباشه و یه چیزی کم داشته باشه.از همون بچگی بهش یاد بدی هیچ تفاوتی بین زن و مرد و مابقی موجودات و کاینات وجود نداره و همه جزیی از وجود خدا هستن.و اون چند صباحی اومده توی این دنیا که به عنوان تکه ای از پازل بینهایت الهی به کامل شدن خودش و مابقی تکه ها کمک کنه.وقتی این طرز فکر رو‌داشته باشه یه روزی با یه همفرکانس خودش تو این مسیر کمال آشنا میشه و دوطرف حس کامل شدن بیشتر در کنار هم پیدا میکنن .اونموقع بدون هیچ نیازی با اون آدم ازدواج میکنه و با هر بار رابطه جنسی آرامشی الهی بهشون دست میده.

حتما کتابی که بهت گفتم رو با دقت کامل بخون و به کسایی که دوستشون داری هم هدیه بده.