2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 73 پست
شرمنده فککردم خودتی. حلال کن. هیچی مثل خیانت استخونه آدمو آب نمیکنه....

باید سعی کنیم این موضوع رو و ریشه یابی کنیم و به چشم به بیماری بهش نگاه کنیم و دنبال راه درمان باشیم بجای محکوم کردنش

کتاب از س ک س  تا فراآگاهی از اشو 
شرمنده فککردم خودتی. حلال کن. هیچی مثل خیانت استخونه آدمو آب نمیکنه....

ن من که ن.من جرئتشم ندارم.اما یکی از دوستانم پیشمه و نی نی سایت نداره داشتیم باهم باگوشی من میچرخیدیم تو سایت این تاپیکو دیدم گفت بپرسم..شوهرش معتاده و فوق العاده ادم عصبی بخاطر کوچیک ترین چیزی رفیقمو میزنه اینم بهش خیانت کرده و الان بعد چند ماه از اون قضیه هنوزم میترسه شوهرش بفهمه جایی با طرف رابطه داشت ک از بیرون داخل معلوم بود و میترسه کسی فیلم گرفته یاشه و از طرفی عذاب وجدان داره و میگه خدا منو نمیبخشه خدا توبه منو قبول نمیکنه..منم استرس گرفتم از استرسش😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن من که ن.من جرئتشم ندارم.اما یکی از دوستانم پیشمه و نی نی سایت نداره داشتیم باهم باگوشی من میچرخیدی ...

ای وای کارش خیلی اشتباه بوده... توبه کنه فقط. منم خیانت دیدم ولی هرگز به آین کار فکر نکردم. فککن خیانت کرده بازم من مقصر هستم حالا بیا خیانتم بکنم که دیگه زندم نمیذاره

اعتما  به نفس زیادی دارن والله شوهر ان من هنوز نیومده خونه واقعا خجالت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اسی هدفت از اینکه بگی کشورای اروپایی که امار حیانت در اون خیلی بالاست پاک و معصومن ولی کسور خودمون ک ...

به هیچ عنوان هدف من این نیس.مطمینا شما اطلاعات کافی ندارین.میدونستی توی امریکا شما حتی اگه بصورت چت با یکی در ارتیثباط باشی و در عین حال با یکی دیگه چت کنی طرفت میتونه از نظر قانونی اقدام کنه و حتی زندانت کنه؟بحث محدودیت و سرکوب نیاز طبیعی هست.مثال میزنم متوجه بشی.شما اگه روزه گرفته باشی وقتایی نیاز به غذا داری باید صبر کنی تا افطار بشه.اون لحظه نیاز به غذا از جسم وارد ذهن میشه.و بهش فکر میکنی واسه همینه که وقتی افطار میشه حتی بیش از حد معمول چند مدل غذا رو با ولع میخوری .

ای وای کارش خیلی اشتباه بوده... توبه کنه فقط. منم خیانت دیدم ولی هرگز به آین کار فکر نکردم. فککن خیا ...

خیانت سخته من از شوهر سابقم خیانت دیدم داشتم دیوونه میشدم خودکشی هم کردم کما رفتم روزای سختی بود اما الان خدا یکیو بهم داده ک جبران تمام روزای سختی ک داشتم شده و خدارو هزاران بار شکر میکنم برای داشتنش🤲خدایا شکرت

ن من که ن.من جرئتشم ندارم.اما یکی از دوستانم پیشمه و نی نی سایت نداره داشتیم باهم باگوشی من میچرخیدی ...

ببین به دوستت باید بگی اگه با شوهرش مشکل داره و از لحاظ جنسی نمیتونه تامینش کنه باید جدا بشه و اون موقع با هرکی دوس داشت و حس خوب داشت بره ارتباط برقرار کنه.ولی اینکه بخاطر تنبیه شوهرش رفته خیانت کرده مطمینا از نظر قانونی اگه ثابت بسه حتی میتونه اعدام بشه .

خیانت سخته من از شوهر سابقم خیانت دیدم داشتم دیوونه میشدم خودکشی هم کردم کما رفتم روزای سختی بود اما ...

خداروشکر خداروشکر خداروشکر. واسه منم دعا کن زندگیم باشوهرم درست بشه. دوسش دارم بدجور. دعاکن دیگه هیچ وقت خیانت نبینم ازش

به هیچ عنوان هدف من این نیس.مطمینا شما اطلاعات کافی ندارین.میدونستی توی امریکا شما حتی اگه بصورت چت ...

خوب حرف شما درست

یکی تا قبل از ازدواج نیازشو سرکوب کرده

بعد از ازدواج که دیگه نمیخواد نیازشو سرکوب کنه

وقتی میتونه نیازشو برطرف کنه دیگه چه مشکلی داره؟؟

خیانت سخته من از شوهر سابقم خیانت دیدم داشتم دیوونه میشدم خودکشی هم کردم کما رفتم روزای سختی بود اما ...

اگه همه ادما ازدواج رو درک میکردن و واسه نیازهاشون ازدواج نمیکردن و فقط زمانی ازدواج میکردن که عشق واقعی بینشون وجود داشته باشه اونموقع هیچ ازدواجی به طلاق نمیرسه 

خوب حرف شما درست یکی تا قبل از ازدواج نیازشو سرکوب کرده بعد از ازدواج که دیگه نمیخواد نیازشو سرکوب ...

مشکل از همون قبل ازدواج هست که سرکوب کرده نیازشو و بیمار شده.ذهنه حسابی درگیره عین همین مثالی که زدم ازدواج میشه افطارش وقتی ازدواج میکنه میخاد تمام افکار جنسی که داشته یجا طرفش تامین کنه انتظار روابط غیر عادی و فانتزیای مضر داره و وقتی طرفش تامین نکنه محکوم میکنه شرف رو به سرد بودن و به خودش حق میده بره خیانت کنه

خداروشکر خداروشکر خداروشکر. واسه منم دعا کن زندگیم باشوهرم درست بشه. دوسش دارم بدجور. دعاکن دیگه هیچ ...

ببین عزیزم شما باید سعی کنی با شوهرت حرف بزنی و توجیهش کنی که بیمار جنسی هست .و وقتی این رو دوتاتون بپذیرید بهتر میتونید باهم این مساله رو حل کنید .یه کتاب بهتون معرفی میکنم فایلهای صوتیش هم موجوده بنام از سک.س تا فراآگاهی (از اوشو).کامل این کتاب رو بخونید .اگه مطالبش رو درک کنید و به فراآگاهی برسید تا آخر عمر میتونید عاشقانه بدور از هر بیماری باهم زندگی سالم داشته باشید