2777
2789
عنوان

من اصلا اون فاز مادرشدن رو ندارم

527 بازدید | 36 پست

به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟

مثلا مهر مادری این حرفا که میگن 

بچه ندارم.  

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرم ولی بعضی وقتا خودمو با مادرم و از خودگذشتگی هاش بخاطر ما مقایسه میکنم میفهمم مادر نیستم... مخصوصا تو خورد و خوراک اول خوشمزه ها باید واسه خودم باشه یا لباس بخوام بگیرم اولویت خودمم یا تلویزیون کنترلش فقط دست منه... خیلی بدم میدونم

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

بچه دارکه بشی خودت فراموش میشی همه چیزهای خوب رو برای بچه ت میخوای،من مثل شمابودم الان دندونم ازدرد داره منفجرمیشه اماتلاش برای پرکردن دندون دختر سه سال وهشت ماهم میکنم درصورتیکه دردهم نداره این یک نمونه س

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من مادرم ولی بعضی وقتا خودمو با مادرم و از خودگذشتگی هاش بخاطر ما مقایسه میکنم میفهمم مادر نیستم... ...

اتفاقا اینجوری ب بچتم یاد میدی اولویتش خودش باشه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

عادیه

مهرمادری تازه بعد تولد میاد

من یه بچه هم دارم واسه دومی امادگی ومهر ندارم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من مادرم ولی بعضی وقتا خودمو با مادرم و از خودگذشتگی هاش بخاطر ما مقایسه میکنم میفهمم مادر نیستم... ...

😂😂😂خوبه نگفتی خرجش بالاس بذارمش پرورشگاه

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

خوشبحالت 

کاش،منم یادبگیرم اینجوری بشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

تو حتی باردارم بشی اون حس مادر بودن رو نداری وقتیوبه دنیا اومد یکی دوسالش شد شیرین بازی کرد یهو اومد بغلت بهت گفت مامانی صبحا بیاد بیدارت کنه تازه میفهمی مادر چقدر شیرینه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش