2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 102 پست
الان چه علایمی مگه داره ؟

والا هراز گاهی دلدرد داره. ولی به شدت قبل نیست که بالا میاورد در حدی که یه نیم ساعت یا کمتر به خودش میپیچه خوب میشه. خارش بینی. چشم. بدن. بینی ایش هم هراز گاهی میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم امیدمون به خداست و منم اعتقاد دارم به معجزه خداوند

انشالله که جوابش خوبه نگران نباش خیلی ها هستن تی تی جی بالا دارن ولی سلیاک ندارن ملاک فقط تی تی جی نیست پیش کدوم دکتر بردی دخترتو

انشالله که جوابش خوبه نگران نباش خیلی ها هستن تی تی جی بالا دارن ولی سلیاک ندارن ملاک فقط تی تی جی ن ...

پیش علی مددی من پست شمارو دیدم در موردش تحقیق کردم بردم پیش ایشان

پیش علی مددی من پست شمارو دیدم در موردش تحقیق کردم بردم پیش ایشان

خوب کاری کردی من پسرم الان نزدیک 7سالشه از 1ماهگی میبرم پیش دکتر علی مددی فقط اینکه دکتر مددی فقط 3شنبه ها اندوسکوپی میکنن پیش کی اندو کردی؟ 

نظرشون درباره اندوسکوپی چی بود من از علی مددی میرفتم میپرسیدم متلا سری اول گفت چیز مشکوک پیدا نکردم ببینیم پاتولوژی چی میگه سری دوم گفت ظاهرش به سلیاک میخوره ولی تا پاتولوژی نیاد نمیشه با قطعیت گفت که پاتولوژی منفی شد

خوب کاری کردی من پسرم الان نزدیک 7سالشه از 1ماهگی میبرم پیش دکتر علی مددی فقط اینکه دکتر مددی فقط 3ش ...

همون علی مددی اندو کرد به ما هم گفت من چیز مشکوکی ندیدم فقط باید پاتولوژی بیاد توکل برخدا انشالله خدا خودش بهمون نگاه کنه

همون علی مددی اندو کرد به ما هم گفت من چیز مشکوکی ندیدم فقط باید پاتولوژی بیاد توکل برخدا انشالله خد ...

انشالله که جوابش منفی باشه عزیزم به منم اطلاع بده مرسی

انشالله که جوابش منفی باشه عزیزم به منم اطلاع بده مرسی

حتما اطلاع میدم امید به خدا دکتر مددی همین جوری گفت من چیز مشکوکی ندیدم اما گفت شاید پنهان باشه هنوز یکم امیدوار هستیم

حتما اطلاع میدم امید به خدا دکتر مددی همین جوری گفت من چیز مشکوکی ندیدم اما گفت شاید پنهان باشه هنوز ...

دکتر مددی خیلی محتاطه اگر واقعا چیزی ندیده مطمعن باش سلیاک نیست خیالت راحت امیدت به خدا باشه