فولیم بالغ میشه اما نمیگیره خودم حس میکنم کیفیتش پایینه
ازمایش ذخیره تخمدانی دادی گلم؟؟
شاید مشکل همسرته
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
امپولم زدم خواهر من8ساله انتظارمیکشم یه سقط فراموش شده هم داشتم
خودمم ۱ساله و خورده ای اقدامم
خیلی سخته
من بعد هشت سال با خوردن یه دوره لتروزل حامله شدم تازه نمیدونستم ماه های بعد هم میخوردم چون تخمدان پلی کیستیک داشتم وعادت نمیشدم بعد چهار ماه فهمیدم باردارم الان دخترم ده سالشه