2777
2789
من بعد هشت سال با خوردن یه دوره لتروزل حامله شدم تازه نمیدونستم ماه های بعد هم میخوردم چون تخمدان پل ...

خدارو هزاربارشکررعزیزم برای منم دعاکن من همه چیم نرماله پریودامم منظمه منظمه هردارویم بگی مصرف کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووبوست و فرتیل اید 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

فولیم بالغ میشه اما نمیگیره خودم حس میکنم کیفیتش پایینه

سیاه دانه با عسل بخور یه قاشق صبح ناشتا یه قاشق موقع خابیدن شب ، خواهر من باخوزدنش باردار شد فولیکلش ۴بود 

سیاه دانه با عسل بخور یه قاشق صبح ناشتا یه قاشق موقع خابیدن شب ، خواهر من باخوزدنش باردار شد فولیکلش ...

متاسقانه نمیتونم بخورم البته دونشو باعسل خوردم یجوری شدم شاید پودرشوبتونم بخورم

متاسقانه نمیتونم بخورم البته دونشو باعسل خوردم یجوری شدم شاید پودرشوبتونم بخورم

پودرش کن یه قاشق سیاه دونه باش ۵قاشق عسل قاطیش کن ، قورت بده یه لیوان آب ولرم بزار دم دست بلافاصله اب  بخور   

چن سال ازدواج کردی؟ گرمی مثلن چیامیخوری

خیلی ساله۱۰ساله،چاییامو اکثرا زنجبیلی وزعفرونی دارچینی،بعضی وقتام مخصوصاوقتایی که پریودم دمنوشای گرم بانبات میخورم مثلاً آویشن وزنجبیل واینا...

غذاهامو تندمیکنم اگه سردی بخورم بعدش حتما نبات داغی چیزی میخورم 

خرماگردویی میخورم شیره انگورزیادمیخوریم مخصوصا شربتشو 

موز ومعجون درست میکنم توخونه موزون کنجدو گردو... 

اینا الان توذهنم بود