2821
2789
عنوان

قانون جذب

475 بازدید | 32 پست

به قانون جذب اعتقاد دارین؟واسه ممکن خیلی اتفاق نیفته هم خوب هم بد مثلاً یه مبلی رو خیلی دوست داشتم ولی گرون بود اونقدر به این مبل فکر کردم آخر قسمت شد خریدمش با کیفیت خوب قیمت خوب در حال که هیچ وقت با اون وضع مالیم نمیشد که بگیرم حالا مشکل من اینه که از شوهرم خیلی بیزارم به خاطر فحشا و دعواها و خیلی ظلمای دیگه توی ذهنم همش به جدایی و انتقام فکر میکنم و تو ذهنم یه همسر دیگه برا خودم متصور میشم یا به مرگش فکر میکنم همشم باهم ناسازگاریم همش دعوا همش قهر به راه حل بهم بدین نمه نمه به چیزای خوب فکر کنم شاید زندگیم تغییر کرد به قول معروف سنگ مفت گنجیشک مفت شاید درست شد مثل آدم زندگی کردیم ماهم مشکلم اینه که که نمیتونم ذهنیتمو تغییر بدم شما یه راهی بهم بگین با فکر کردن به مرگش آروم میشم

از کتاب از دولت عشق و هفت قانون معنوی موفقیت استفاده کن

تمرینات کتاب معجزه ی شکر گزاری هم عالین

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم اول پاکسازی کن.پاکسازی قدم اول قانون جذب و تخلیه ی انرژیای منفیه.کتاب محدودیت صفر رو دانلود کن بخون راجب همین پاکسازیه و یاد داده چطوره. .خیلی آسونه پاکسازی.اگه میخوای همین جا مختصر یاد بدم اما بهتره اون کتابو بخونی ک عمقی درک کنی

چند تا نکته ندارم بهم بگی

یه دفتر بردار از چیزای خوبی ک قبلا داشته بنویس 

چیزایی ک باعث شد جواب مثبت بهش بدی 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یعنی شاغل نیست؟خب اگه بخاطر بیکاریش ازش متتفر شدی جذب کن ک رفته سرکار

سعی میکنم بهش فکر کنم از الان که مثلاً باعرضه شده آق دایی رو تموم داده رفته سر کار

یه دفتر بردار از چیزای خوبی ک قبلا داشته بنویس  چیزایی ک باعث شد جواب مثبت بهش بدی

فکر میکردم با جنم و خانواده دوست دوسم داره به فکرمه با غیرت ولی زرشک

فکر میکردم با جنم و خانواده دوست دوسم داره به فکرمه با غیرت ولی زرشک

اون قسمت زرشک و دیگه نمیخواد بگی

ولی تماگ نکات خوبشو بنویس 

کلا فک کن تو یخ محقق بی طرفی ک بهت مسئولیت دادن نکات خوب ایشون رو پیدا کنی 

پیدا کن و بنویس

بنظرم اول پاکسازی کن.پاکسازی قدم اول قانون جذب و تخلیه ی انرژیای منفیه.کتاب محدودیت صفر رو دانلود کن ...

آره عزیزم بهم یاد بده خودم همش سرکارم وقت کتاب خواندن ندارم

اون قسمت زرشک و دیگه نمیخواد بگی ولی تماگ نکات خوبشو بنویس  کلا فک کن تو یخ محقق بی طرف ...

حتما اینکار و میکنم یعنی سعمیو میکنم با اینکه سخته و برخلاف صفاتش هست ولی خیلی به این قانون ایمان دارم چون دیدنش تو زندگیم مخصوصا از وقتی که مبلایی که دوستاشمو خریدم

حتما اینکار و میکنم یعنی سعمیو میکنم با اینکه سخته و برخلاف صفاتش هست ولی خیلی به این قانون ایمان دا ...

اون کتابایی ک بهت گفتمو بگیر بخون زندگیتو متحول میکنن