2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 32 پست
محدودیت صفر رو میگی؟

نه عزیزم

از دولت عشق

هفت قانون معنوی موفقیت

معجزه ی شکر گزاری

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این کتابایی که بهم گفتی اول کدوم رو بخونم؟به صورت پی دی آف هم هست؟

پی دی افشو نمیدونم 

ولی ب شدت ارزونه هر سه تاش با هم زیر صد تومنه قیمتش از دی جی کالا رگیر 

اول از دولت عشقو بخون 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نه ولی قبلاً براش میمردم می‌رفت بیرون دلم براش تنگ میشد لباساشو بو میکرد انقد بیکار موند خونه که دیگ ...

به این فکر کن که یه شغل خوب و پر ذرآمد پیدا کرده و هر وقتم میاد خونه قربون صدقت میره 

یاد خدا =خوشبختی
به این فکر کن که یه شغل خوب و پر ذرآمد پیدا کرده و هر وقتم میاد خونه قربون صدقت میره 

از عید پارسال می‌خواستم شروع کنم به نظر آسون میاد ولی خیلی سخته ولی ایندفعه به خودم قول دادم به چیزای منفی فکر نکنم

پاکسازی هواوپونو‌پونو :

اول باید مسئولیت تموم اشتباهاتمونو قبول کنیم یعنی قبول کنیم ک همه ی مشکلات از درون خودمون نشأت گرفته و یه عاملی اندرون ما باعث این مشکل شده(مثل افکار منفی،ترس ،یا....)

اما اصلا نیست اون عاملو شناسایی کنیم و فقط با گفتن این چهار تا ذکر مشکلمون حل میشه.شاید بنظر یه کم عجیب یا مسخره بیاد ک‌خب طبیعیه چون همه این احساس رو‌پیدا میکنن و ذهن استدلالی مقاومت میکنه دربرابر این چیزا اما من خودم واقعا نتیجه دیدم.افسردگیم خیلی بهتر شد.البته ک نباید دنبال نتایج لحظه ای باشید و دیگه اصلا بعد از این ذکر هی ب این فکر نکنید پس چرا نشد؟چرا حل نمیشه‌و....چون اینجوری بیشتر دور میشید از خواسته تون...

این ذکر رو همیشه میتونید بگید موقع ظرف شستن،رانندگی‌و.....

خطاب ب خدا بگید بهتره...

درطول روز هرچند بار بیشتر بگید بهتره.البته اگه حوصله نداشتین انجام ندین چون کلا تکنیکای جذبو نباید با زور و بی حوصله گفت چون بدتره.ولی کن وقتی حالم خوب نیست پاکسازی میکنم ک حالم بهتر بشه‌.

۴ تا ذکر اینجوریه:۱-متاسفم۲-لطفا منو ببخش۳-سپاس گزارم۴-دوستت دارم...

همون طور ک گفتم اینارو خطاب ب خدا بگیم.‌.‌

هرکدوم رو چندیدن بار پشت سر هم بگید و بعد بزید سراغ ذکر بعدی.یعنی مثلا :متاسفم،متاسفم،متاسفم......،منو ببخش،منو ببخش،منو ببخش......‌‌.

مثلا مشکلتون اخلاق بد شوهرتون .شما باید بگید:خدایا متاسفم بابت آنچه ک درون من باعث بوجود اومدن این مشکل(مثلا اخلاق بد شوهرم) شده.حالا هی تکرار کنید متاسفم،متاسفم،متاسفم،متاسفم و.....

خدایا لطفا منو ببخش بابت عامل یا عواملی ک درون من باعث بوجود اومدن  این مشکل شده:لطفا منو ببخش،لطفا منو ببخش و...

خدایا سپاس گزارم ک منو بخشیدی و درون منو پاکسازی کردی بابت آنچه ک درون من. باعث بوجود اومدن فلان مشکل شده بود:سپاس گزارم،سپاس گزارم و..

و در اخر ذکر دوستت دارم رو چندین بار میگید..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دوستان دقت کنید ک  سعی کنید. این تکنیکو چند در طول روز انجام بدید بهتره یعنی هرچی بیشتر بهتر....

و بابت مشکلات مختلف ب همین صورت پاکسازی کنید. 

@ifofol      

@تا_به_دل_دریا_زنم    

@درمسیرخداوند    

@msara    

پاکسازی هواوپونو‌پونو : اول باید مسئولیت تموم اشتباهاتمونو قبول کنیم یعنی قبول کنیم ک همه ی مشکلات ...

ببخشید اگ ماهمه چی رو از درون خودمون ببینیم افسرده تر نمیشیم؟مثلا من رابطم خراب شده پس مشکل از من بوده و میگم خدامتاسفم ک درونم ترسی بود ک باعث بهم خوردن رابطم شد؟

ببخشید اگ ماهمه چی رو از درون خودمون ببینیم افسرده تر نمیشیم؟مثلا من رابطم خراب شده پس مشکل از من بو ...

بببین عزیزم اولا اصلا لازم نیست بگی ترس بوده و فلان بوده.....فققط بگو بابت هر آنچه ک‌درونم باعث خراب شدن رابطم شده.

نباید با حس ناراحتی و افسردگی بگی.باید با حسه خوب بگی و درواقع به دیده ی عشق ببینی یعنی بدون سرزنش خودت و حس بد بگی.چون تو درواقع از این ب بعد قرارع مشکلت حل بشه پس دیگه دلیلی واسه ناراحتی وجود نداره‌‌.تو دلت اینجوری باشه ک‌ بگی:اوکی قبول دارم مشکل از درون من بوده اما اشکالی نداره چون حلش میکنم خودم ،‌

سعی کن حتماااا کتاب محدودیت صفر رو بخونی.همون بیست صفحه اولشم بخونی مفهومو درک میکنی‌‌.من الان شاید خوب نتونم توضیح بدم .اتفاقا واسه خودمم این سوال بود ولی کتابو ک بخونی قانع میشی کاملا

بببین عزیزم اولا اصلا لازم نیست بگی ترس بوده و فلان بوده.....فققط بگو بابت هر آنچه ک‌درونم باعث خراب ...

ممنونم از توضیح کاملت بله من عشقم رو جز زیبایی ندیدم.درسته توش اذیت شدم سختی کشیدم غصه خوردم شاید خودمو مقایسه کردم ولی دستاوردش این شد ک محکم باشم و امیدداشته باشم 

پاکسازی هواوپونو‌پونو : اول باید مسئولیت تموم اشتباهاتمونو قبول کنیم یعنی قبول کنیم ک همه ی مشکلات ...

من کار و انجام میدم نتیجش رو اعلام میکنم نمیشه براش زمان تعیین کرد؟مثلا چقدر وقت ویبره تاثیر بزاره