پاکسازی هواوپونوپونو :
اول باید مسئولیت تموم اشتباهاتمونو قبول کنیم یعنی قبول کنیم ک همه ی مشکلات از درون خودمون نشأت گرفته و یه عاملی اندرون ما باعث این مشکل شده(مثل افکار منفی،ترس ،یا....)
اما اصلا نیست اون عاملو شناسایی کنیم و فقط با گفتن این چهار تا ذکر مشکلمون حل میشه.شاید بنظر یه کم عجیب یا مسخره بیاد کخب طبیعیه چون همه این احساس روپیدا میکنن و ذهن استدلالی مقاومت میکنه دربرابر این چیزا اما من خودم واقعا نتیجه دیدم.افسردگیم خیلی بهتر شد.البته ک نباید دنبال نتایج لحظه ای باشید و دیگه اصلا بعد از این ذکر هی ب این فکر نکنید پس چرا نشد؟چرا حل نمیشهو....چون اینجوری بیشتر دور میشید از خواسته تون...
این ذکر رو همیشه میتونید بگید موقع ظرف شستن،رانندگیو.....
خطاب ب خدا بگید بهتره...
درطول روز هرچند بار بیشتر بگید بهتره.البته اگه حوصله نداشتین انجام ندین چون کلا تکنیکای جذبو نباید با زور و بی حوصله گفت چون بدتره.ولی کن وقتی حالم خوب نیست پاکسازی میکنم ک حالم بهتر بشه.
۴ تا ذکر اینجوریه:۱-متاسفم۲-لطفا منو ببخش۳-سپاس گزارم۴-دوستت دارم...
همون طور ک گفتم اینارو خطاب ب خدا بگیم..
هرکدوم رو چندیدن بار پشت سر هم بگید و بعد بزید سراغ ذکر بعدی.یعنی مثلا :متاسفم،متاسفم،متاسفم......،منو ببخش،منو ببخش،منو ببخش.......
مثلا مشکلتون اخلاق بد شوهرتون .شما باید بگید:خدایا متاسفم بابت آنچه ک درون من باعث بوجود اومدن این مشکل(مثلا اخلاق بد شوهرم) شده.حالا هی تکرار کنید متاسفم،متاسفم،متاسفم،متاسفم و.....
خدایا لطفا منو ببخش بابت عامل یا عواملی ک درون من باعث بوجود اومدن این مشکل شده:لطفا منو ببخش،لطفا منو ببخش و...
خدایا سپاس گزارم ک منو بخشیدی و درون منو پاکسازی کردی بابت آنچه ک درون من. باعث بوجود اومدن فلان مشکل شده بود:سپاس گزارم،سپاس گزارم و..
و در اخر ذکر دوستت دارم رو چندین بار میگید..دوستان دقت کنید ک سعی کنید. این تکنیکو چند در طول روز انجام بدید بهتره یعنی هرچی بیشتر بهتر....
و بابت مشکلات مختلف ب همین صورت پاکسازی کنید.
@ifofol
@تا_به_دل_دریا_زنم
@درمسیرخداوند
@msara