2777
2789

نمیدونم اصلا چرا من باید زنده باشم زندگی کنم

بخدا که اگر بخاطر مادرم نبود لحظه ای این زندگی لعنتی رو ادامه نمیدادم و خودم و همه رو راحت میکردم...

من دیگه نزدیک ۱۹ سالمه اول جوونیمه غرور دارم توی این سن

اما دارم قوی ترین قرصای ضداسترس و افسردگی رو میخورم

بخاطر برادرم،پدرم منو مجبور کرد که همراه مادرم برم یه شهر دیگه

درصورتی که من درس داشتم و گفتم میخوام درس بخونم شما خودتون برید من میمونم همینجا بابام شروع کرد فحش دادن بهم که ابوالفضل مرگت بده قران برت داره😔

منم دیدم بمونم کتک میخورم لباسامو جمع کردم که برم توی راه برفی با مامانم راهی شدیم و قرار شد بابام بعد بیاد
که اخر هفنه بریم خونه داداشم که اون شهره چشم روشنی ببریم واسه خونشون

من هیچ وقت گوشی نداشتم گوشی ای که الان دستمه گوشی قدیمی همین برادرمه که مال نه سال پیشه😔بابام گفت واسم میخره امسال یکی

منم خوشحال بودم که بالاخره میتونم فیلمای درسیمو درست یجا ببینم چون این همش هنگ میکنه حتی تلفنیم نمیشه صحبت کرد چون صدام نمیره

بابام امسال همین چندوقت ۳۰۰ میلیون از کارش درامد داشت(لطفا نپرسید چیه)منم وقتی گفت گوشی میگیره برام رفتم یه گوشی هفت هشت تومنی پسند کردم😔من بخدا که یه لباسم از بابام نخواستم یه قرون ازش تمیگیرم خرج مدرسه جیزی هم نیست چون تو خونم پشت کنکور😭

تا اینکه همین داداشم یهو اومد گفت از کی تا حالا خود مختار شدی قدرت انتخاب پیدا کردی که گوشی خودت انتخاب میکنی اونم گوشی ۸ تومنی😭😭گفتم چی میگی من دیگه ۱۹ سالمه نباید انتخاب کنم حتی گوشی دستمو😭گفت تو بیخود کردی😭هروقت چیزی شدی دانشگاه قبول شدی اونموقع😭الان گوشی سه چارتومنی میخوای بخواه منم گفتم نمیخام اینم مال خودتون گفت بدرک نخواه😭

بعد قراره چشم روشنی برای خونه خودش یه تابلو نقره و گوشی ثابت بخرن که ده تومن به بالا درمیاد😭

دارم از غصه میمیرم امسال اگه اون رشته ای که میخوام قبول نشم مطمینم خودمو میکشم چون دیگه توان موندن ندارم تو این زندگی من همینجوریشم دارم زجر میکشم با دارو زندم😭
نمیفهمم به کی بگم دردامو 😭😭
من فقط داداش کوچیکم و مادرم هوامو دارن همیشه چون بچه اخر بودم بابام و داداش بزرگم بهم زور میگفتن😭

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل از باباته داداشتو مقصر ندون

بابام باوجود اخلاق گندش گفته بود برام گوشی خوبی میگیره تا همین قیمتا ولی داداشم میره اینجوری میگه اونم تحت تاثیر قرار میگیره چون حزفش خداست😢
اون یکی داداشم طفلی ذوقمو میدید گفت باهم میریم میخریم😭

همین داداشت دو سال دیگه بچه دار بشه بهش میگه خودش مارک مای بی بی شو انتخاب کنه چون بچش باید همیشه حق ...

اره مطمینم چون عین من بدبخت نیست😢😢

بابام باوجود اخلاق گندش گفته بود برام گوشی خوبی میگیره تا همین قیمتا ولی داداشم میره اینجوری میگه او ...

نگاه بابات دوبار میگفت به تو ربطی نداره دخالت نمی‌کرد 

الانم غصه ی چیو میخوری مطمنم کنکور قبول میشی و خودت زندگیتو میسازی یکم دیگه صبر کن 

😕😕 میخوای گوشی سه چهار تومنی بگیری هم خوبن ، از گوشی الانت بهتره

داداش و بابام انقدر طالمن که بعدا قبول نشم میگن بخا‌طر گوشی جدید بود...چون پارسال سر دوتا مانتویی که سال کنکورم برام خریده بودن هزار بار سرکوفت شتیدم
کل حافطه گوشی الانم صد مگه
اشکالی نداره این پنج ماهم با همین سر میکنم ولی بعدش میرم کارگری هم که شده میکنم خونه های مردم خودم خرجمو درمیارم دستمو دراز نکنم جلوشون😔😔

نگاه بابات دوبار میگفت به تو ربطی نداره دخالت نمی‌کرد  الانم غصه ی چیو میخوری مطمنم کنکور قبول ...

جمله اخرت بهم ارامش داد عزیزم الهی همینطور شه دیگه هیچی نمیحام از این دنیا😭❤

داداش و بابام انقدر طالمن که بعدا قبول نشم میگن بخا‌طر گوشی جدید بود...چون پارسال سر دوتا مانتویی که ...

عزیزم انشالله قبول بشی که دیگه منت اونا رو نکشی و مستقل بشی ، خوووب بخون درساتو که حتما قبول شی

عزیزم انشالله قبول بشی که دیگه منت اونا رو نکشی و مستقل بشی ، خوووب بخون درساتو که حتما قبول شی

حتما عزیزدلم حتما❤😓😓امیدوارم خدا اشکامو ببینه بهم قدرت بده بیشتر بخونم😔