من چهار سال عقد بودم سه ماه بعد طلاقم خواستگار اومدن برام ولی بعد شش ماه ازدواج کردمم
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
سه تا خواستگار برام اومد دوتاشون ازدواج نکرده بودن قبول نکردم یکیشون هم چون وکیل بود نپذیرفتم با همسرم که همکارم بود اشنا شدیم یکسال با هم صحبت کردیم تا بالاخره تصمیم گرفتیم بریم زیر یه سقف ۹ سال پیش ازدواج کردم اون موقع ۲۸ سالم بود و یه پسر ۹ ساله هم داشتم که با خودم هست
از زندگی الانتون راضی هستین وقتی داستانتون شنیدن واکنش خودش و خانوادش چی بود ازدواجت همون چیزی بود ک ...
من هردو ازدواجم ی جورایی به اجبار خانواده بود نمیخواستم به این زودی دوباره ازدواج کنم
همسرم و خانواده اش میدونستن ی ازدواج ناموفق داشتم و همسرم براش مهم نبود حتی بعدش بهم گفت اگه دختر هم نبودی برام مهم نبود الان هم ای زندگیم بدک نیست
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است