2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم حتما حالا استرس داری میخوای ببینیش

دیدن که فردا نه زنگ میخوام بزنم اگه که درست بشه همه چیز بعدش دیدنه

حسبی الله♥                                                                 
عزیزم انشالله که همه چیز خوب پیش بره استرس نداشته باش استرس قدرت فکر از آدم میگیره میخوای بهش بزنگی ...

خانوادم مخالف بودن که باهم باشیم

برام جنگید انقدر برام تلاش کرد اون به من نزدیک تر میشد و من دورتر میشدم قدمی براش برنداشتم بااینکه دیوانه وار این همه سال دوستش دارم 

اما دوست داشتنی که تلاش نکنی فایده ای نداره 

نمیخوام از دستش بدم میخوام باهاش صحبت کنم و مشکلات بینمون حل بشه وبعد خانوادم رو هرجور شده رازی کنم وازدواج کنیم

حسبی الله♥                                                                 
خانوادم مخالف بودن که باهم باشیم برام جنگید انقدر برام تلاش کرد اون به من نزدیک تر میشد و من دورتر ...

انشالله عزیزم که هرچه خیروصلاح هست برات پیش بیاد عزیزم خانوادت چرا مخالف بودن

انشالله عزیزم که هرچه خیروصلاح هست برات پیش بیاد عزیزم خانوادت چرا مخالف بودن

مرسی مهربون

خیلی سخت گیرن به کوچک ترین مسئله ای هم گیرمیدن 

حسبی الله♥                                                                 
آخی عزیزم انشالله که اگه باهم خوشبخت میشید بهم برسید زنگیدی بهش اگه دوست داشتی نتيجه ش رو بگو لایکم ...

انشالله مرسی عزیزدلم🥰

چشم حتما فردا تگت میکنم نتیجه رو میگم

حسبی الله♥