2777
2789

من یه خورده سرما خوردم و صدام به شدت گرفته و فردا هم یه ارائه ی مهم دارم که باید حرف بزنم😩

مشکل من اینه که صدام بدجوری گرفته به حدی که اصلا درنمیاد بیاد هم شبیه خس خس حالا بخوام خیلی پیشرفته صحبت کنم عین صدای خروس هی قطع و وصل میشه و کلفت و نازک میشه 

تو رو خدا بگین چیکار کنم درست بشه زودتر دارم میمیرم😪😪😭😭

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

آب ونشاسته بخور

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بخور جوش شیرین بده به این صورت که چای ساز رو بزار جوش بیاد بعد که خاموشش کردی یه روسری بزار و یکم جوش بریز داخل چای ساز و نفس بکش ان شاءالله بهتر میشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

تخم ریحان بریز تو آب جوش ولرم که شد بخور صبح ناشتا

نشاسته هم بریز تو شیر گرم کن با یه کمی عسل بخور ان شاءالله بهتر میشی

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

مرسی بچه ها 

همین الان شروع میکنم ایشالا خوب میشه 😩😩😩

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برو عطاری بهشون بگو

ی چی هست مثل نشاسته ولی نشاسته نیستااا

با اب جوش قاطی میکنن میخورن

من ی جا کار میکردم سمینار داشتنی سخنراناشون اکثر این اخوندا ک میخواسن حرف بزنن یا بخونن میخوردن 

خودمم یکبار استفاده کردم عالی بود

ببین برو عطاری بهشون بگو ی چی هست مثل نشاسته ولی نشاسته نیستااا با اب جوش قاطی میکنن میخورن من ی ...

سرما خورده بودی؟ صدات گرفته بود؟ من اصلا صدام در نمیاد