2777
2789
عنوان

عسل😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا این عسل و از فروشگاه معتبر تو ارژانتین خریدیم  هزینشم کم نبود بگم ارزون همینه ولی چرا این ...

منم شنیدم از متخصص طب سنتی عسل اصل شکرک میزنه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

نبر عزیزم من خودم فروشگاه دارم هیچ‌وقت قبول نمیکنه مگه فروشنده از توی عسل اومده بالاخره اونم خریده د ...

عزیزم مارکش خوبه قیمتشم همچین ارزون نیست بگم ارزون همینه.از بهترین فروشگاهم خریدم ولی فروشگاه ها متاسفانه بدون تحقیق یه سری جنس بی کیفیت میریزن و با قیمت بالا میفروشن دیگه.فروشنده ها هم مقصر نیستن بالاخره دارن اونجا کار میکنن ولی برم بهشون بگم به نظرم...بالاخره یه ادم منطقی توش پیدا میشه که قبول کنه .قبولم نکردن به ضررشون نمیشه دیگه این برند و خرید نمیکنن که ابروشون پیش مشتریاشون بره یا مشتریاشون بپره

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

عسلی که خوراک زنبورش آب شکر و مصنوعی باشه نه شهد گل شکرک میزنه که معمولا تو زمستون و پاییز که گل کمتره کندو دارها به زنبورها خوراک میدن 

عسل بهاره که زنبورش از شهد گل تغذیه کرده شکرک نمیزنه 

البته بعضی ها هم کلا عسل رو با شکر و شیره نبات درست میکنن یعنی زنبور ن ر ی د ه 😂😂 که دیگه اون خیلی تقلبیه 

من پارسال عسل از لرستان خریدم هنوز مثل اولشه 

تشخیص عسل اصل از تقلبی هم فقط تو آزمایشگاه ممکنه

من شما روبیشتر درک نکردم آخه یکماه عسل بخری وبعد استفاده نکنی پس چرا‌میخرید خوب اگه احتیاج نداری نخر ...

درک کردن یا نکردن نداره که 😐

عسل داشتم نصفش تموم شده بود دیگه خرید کلی کردیم یه فروشنده ی تبلیغاتی هم اونجا داشت عسل و تبلیغ میکرد منم گفتم بخرم امتحان کنم این کجاش بده🤔

حتما ببر..عسل اصل اگر صد سالم بمونه شکرک نمیزنه

خدا رو شکر یه نفر درست نظر داد 👌

الان این وسط یکی اومده میگه درک نمیکنم چرا باید عسل بخری یکماه نگه داری 

خدایا این نی نی سایت چقدر نظر سنجاش خنده دارن🤣😑

حتما ببر..عسل اصل اگر صد سالم بمونه شکرک نمیزنه

والا عزیزم ما که زنبور داریم تا جایی که دیدیم عسل هامون شکرک می زنن 

استارتر دوستان درست می گن تو یه ظرف آب گرم بریزین و عسلو با ظرف‌ داخلش قرار بدین و اگه تونستین روی بخاری بذارین از حالت شکرکی در میاد

هم عسل طبیعی هم عسل قلابی شکرک میزنن پس از این طریق نمیشه گفت طبیعی است یا نه 

برای رفعش هم میتونی بزاری تو یه ظرف گرم وقتی که بیشترش مایع شد ازش خارج کنی تا بقیه اش با همون گرما از حالت شکرک داشتن خارج بشه

والا عزیزم ما که زنبور داریم تا جایی که دیدیم عسل هامون شکرک می زنن    استارتر دوستان در ...

من بچه بودم همیشه پدرم عسل میخرید از زنبور دارها هنوز طعم هاش توی ذهنمه

ی دبه خیلیییی بزرگ میخرید این عسل حتی میشد دو سال هم میموند هرگز شکرک نمیزد یا حتی ذره ای طعمش عوض نمیشد ...

ا