من یکماه پیش از فروشگاه یه عسل خریدم ،بعد گذاشتم تو کابینت ،دیگه امروز صبح آوردم بخوریم دیدم عسل شفافی که تو فروشگاه خریدم داخلش شکرک بسته و کدر شده.حتی من پلمپشم باز نکردم .حالا فردا میخوام برم فروشگاه بهشون بگم چرا این عسل اینجوری شده.همسرم میگه اینا قبول نمیکنن و میگن یکماه گذشته.به نظرتون ببرم فروشگاه یا بیخیالش شم.همچین پول کمی هم ندادیم والا😑😐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾
یه نمایشگاه بود تلویزیون نشون داد عسل اصل رو هم میگفت شکرک میزنه باید بزارین داخل آب گرم با ظرفش خوب میشه حالا نمیدونم درست بود یا نه
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
بعضیا میگن عسلی که شکرک بزنه اصل تره نمیدونم راسته یا نه ولی یه جا که حرارت داره مثلا کنار بخاری بزارین باز میشه...عسل چیز گردنیه از جای مطمئن بخرید یا اصلا نخرید وقتی ادم بخواد به اب شکر قیمت عسل پول بده همون شکر میخره چرا عسل از جای مطمئن بخرید که حداقل گرونیش بهتون بچسبه به خصوص برا سرما خوردگی عالیه
نه دیگه یه فروشگاه این اتفاق بیفته دوباره تکرار نمیکنم ولی کاش زودتر میدیدم
دیگه ببری هم فایده نداره حالا تو شیرموز اینا استفاده کن
همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو میخونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن میده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب میشه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾