2777
2789
واقعااا خیلی ناراحت شدم 😔 کاش میتونستم کاری انجام بدم  انقدر حالم بد شد که نمیتونم دیگه شام ب ...

ن بابا عزیزم با خیال راحت شامتو بخور

عزیزمی مرسی😘😘

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا عزیزم با خیال راحت شامتو بخور عزیزمی مرسی😘😘

اشکم در اومد😢حالا موقع خوردن هی یادم میفته ک شام ندارین 

شازده کوچولو گفت:چرا دیگه ندارمش؟ روباه جواب داد حتما بهش گفتی چقدر دوسش داری...!
اشکم در اومد😢حالا موقع خوردن هی یادم میفته ک شام ندارین 

فدای دل مهربونت بشم من

باخیال راحت بخور گلم

ما عادت کردیم

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
درست میشه.. امیدوارم که بشه🙃🙃

ایشالا🙁

فدای دل مهربونت بشم من باخیال راحت بخور گلم ما عادت کردیم

آخی قربونت برم انشالله هرچی زودتر وضع مالیتون بهتر بشه

شازده کوچولو گفت:چرا دیگه ندارمش؟ روباه جواب داد حتما بهش گفتی چقدر دوسش داری...!
خیلی خوشمزست😋

آره 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
بله بفرما عزیزم

بچه داشتن یه چالش خیییییییییییییییییییییلی بزرگه.

از امضات متوجه شدم دنبال بچه ای،

با این سن کم،و در حالیکه که تازه ازدواج کردی،

و شرایط مالیتون حتی معمولی نیست چرا انقد عجله؟

بچه زندگی رو زیر و رو می کنه و یه چالش بسیار سخته.

من ۲۰سالگی مادر شدم ولی به عقب برگردم می ذارم الان که ۲۴ام.

ضمن توجه به شرایط مالیتون و....

💔🖤