2777
2789
چرا عزیزم 

پول واس خرید وسایل نیس🙃

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ خوردم افطار

فعلا گرسنم نیست شامم نداریم😁😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پول واس خرید وسایل نیس🙃

منم حدودیه ماه شرایط شماروداشتم

هیچی خونه نبود

همین الانشم برنج نداریم

خدابه دادمون برسه❤️🙂

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
چراااا؟ 

پول نیس

ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
عزیز دلم،می تونم مثل خواهر بزرگتر توصیه ای بهت داشته باشم؟

بله بفرما عزیزم

شاممون یجیز من دراوردیه ک اهل خونه عاشقشن سیب زمینی مربع مربع سرخ میکنید بعد سوسیس سرخ میکنید بهش ن ...

منم اینو درست میکنم

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
منم حدودیه ماه شرایط شماروداشتم هیچی خونه نبود همین الانشم برنج نداریم خدابه دادمون برسه❤️🙂

اره واقن دیگه امیدمونو ازدست دادیم🙃

خوشمزه ولی چاق کنندس😄

اره 😀

جوجه تابه ای هم عالیه

اول سیب زمینی مربعی سرخ کن 

بعد پیاز رو خلالی کن و به همراه مرغ ک مربعی ریز کردی بریز با روغن کمی،نمک،زردچوبه،ادویه دلخواهت و زعفرون و فلفل دلمه بزن

دربشو ببند بزار خوب آب بندازه و بپزه

در آخر ک خوب آبش کشیده شد و تفت خورد سیب زمینی رو اضافه کن و نوش جان کن

هم با نون خوبه هم برنج