2777
2789

دخترم صبحانش یه لیوان شیر موز دو تا تیکه کوچک سفیده تخم مرغ نهارشم پنج تا قاشق چای خوری برنج و ماهی با یدونه خیارسبز خیلی بد غذاس زینکم بهش میدم اثری نداره

بچه من نصف اینم نمیخوره😐

برو خداروشکر کن 

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که بد نیست 

بهش میان وعده هم بده 

پسر من سه سالشه تقریبا همین مقدارها میخوره

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
بچه منم ۱۶ ماهشه هیچی نمیخوره فقط شیر خسته شدم بخدا

اگه شیرم بهش ندی غذا نمیخوره ؟ من تقریبا تا عصر شیر بهش نمیدم ولی نوه عمم هم سن دخترمه یه بشقاب میوه خوری برنج و خورشت میخوره

صبحانه شو خوب خورده

یک وعده در روز خوب بخوره اوکیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

عزیزم همون یه لیوان شیرموز خودش خیلی انرژی داره دختر من ۱۹ ماهشه در طول شبانه روز یه وعده به زور وبابدبختی وبازی و دیدن کلیپ گوشی میخوره اونم چهار تا پنج تاقاشق 

پسر من ۳ سال و نیمش .در کل غذا نمیخوره .فک کنم فتوسنتز میکنه .برو خداروشگر گن .معده هر بچه متفاوته

وای اطرافیان من خیلی غذا میخورن نوه عمم یه بشقاب کوچولو پر برنج خورد

واقعا یعنی من از صبح شیر اصلا بهش ندارم تا اینا رو خورده 

بچه من شیر نخورد.

صبحانه اندازه نصف قاشق غذا خوری نون خامه و گردو دادم.اونم ب زوووور.

ناهارم ۵ تا قاشق مرباخوری خورد بالا اورد 😕

بعد بار یه نصف کاسه ماست خوری اومدم سوپ رو با هزار بدبختی و اسباب بازی و فیلم دادم.

دیگه هم نخورده هیچی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
2790
2778
2791
2779
2792