2777
2789
عنوان

بی حجابی

627 بازدید | 23 پست

عنوان جنجالی زدم بیاین ولی بهم مربوطه و زخم خوردم 

بچه ها شاید شما اعتقاد نداشته باشین و باور نکنین ولی من چند ماه پیش تو جمع زنونه بودم روسریمو دراوردم کمک بدم چند تا فامیلام گفتن چقدر موهات براقه و پره و چقدر قشنگه خدا شاهده از اون روز موهام دسته دسته میریزه فرق سرم ک باز شد وسطاش خالی جنسشم خشک و وز اینقدر غصه خوردم ک یکی دوتا سفیدم دیدم همش میگم کاش دستم میشکست روسریمو درنمی اوردم اینقدر به موهام رسیده بودم و قشنگ شده بود حد نداشت همسرم ک هیچوقت تعریف نمیکرد ازم میگفت چقدر موهات قشنگ شده  الان دیگه دلم نمیخواد برم جلو ایینه دوباره چقدر کوتاه کردم ..من کاری ب اعتقادات کسی ندارم ولی تو خیابون میبینم یکی موهاش پر و  قشنگه میخوام التماس کنم یجوری بپوشونه ب حال من نیفته یا حداقل ببافه معلوم نشه چجوریه موهاش 

خیلی دلم داره میسوزه و هیچکاری هم نمیتونم بکنم من اصلا ریزش مو نمیدونستم چیه دست ک میکنم تو موهام اینقدر کم حجم شده ک میخام دق کنم

کاربری دست دو نفر👧

تجربه من واسه شما باشه هیچوقت حداقل تو جمع زنونه روسریتونو درنیارین یا یکی تعریف کرد خودتون تو دلتون ماشالله بگید حداقل یکی اه بکشه تمومه دیگه 

کاربری دست دو نفر👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام تا روزانوم بود ی همسایه داشتیم مواهاش وز بود ب من گفت یا خدا اینا مومصنوعین اینقدر نازن  نمیدونم ریزش شدید گرفتم پسرانه زدم جیگرم سوخت😭حالا  بلند شدن ولی کم پشتن

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲
من موهام تا روزانوم بود ی همسایه داشتیم مواهاش وز بود ب من گفت یا خدا اینا مومصنوعین اینقدر نازن &nb ...

قشنگ میفهممت من الان موهام از مردونه هم کوتاه تره نمیدونم تا کی باید صبر کنم بلند شه ....بخواد بلندم بشه دیگه مثل دم موش میشه 😭

کاربری دست دو نفر👧

واقعا چشم زدن واقعیه یکی از دوستام یبار تو یه مراسم گغت ببین اون لچه چقدر خوشگله موهاش یکم بعدش سینی چایی خورد تو سر بچه😶😶

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
من اصلا ب چشم اعتقاد نداشتم ولی قشنگ با این اتفاق اعتقاد پیدا کردم نمیدونم چ غلطی هم کنم هر کاری میک ...

داشته باش....پیامبر از یک قبرستون رد میشدن به بقیه گفتن نصف کسایی که این زیر هستن از چشم نظر مردن...یه صدقه بده..منم دربعضی مواقع زیادی اعتقاد دارم

اونا چشماشون شور بوده داداش من که پسره یه جار جلوی ۲تا از فامیلامون موهاشو کوتاه کرد اونا میگفتن ...

هزار بار حیف ...مو ریزشم ک بگیره از استرسیم ک میگیری وحشتناک میریزه یدفعه به خودت میای میبنی داره تموم میشه موهات   

کاربری دست دو نفر👧
من ترجیح میدم موهام نصف الانشون بشن ولی اونطور که میخوام بگردم.

ریزش مو پیدا نکردی ک اینجوری میگی خدا نکنه دچار بشی دور از جون از سرطانم سخت تره فقط کسایی ک تجربه کردن میفهمن چی میگم 

کاربری دست دو نفر👧