2777
2789
عنوان

بی حجابی

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 23 پست
هزار بار حیف ...مو ریزشم ک بگیره از استرسیم ک میگیری وحشتناک میریزه یدفعه به خودت میای میبنی داره تم ...

ااره

ولی  محلول رشد مو شیوانا

توی نی نی سایت سرچ کن

میاد 

من اینو یه مدت برا داداشم استفاده کردم ریزشش قطع شد

ولی ادامه نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااره ولی  محلول رشد مو شیوانا توی نی نی سایت سرچ کن میاد  من اینو یه مدت برا داداشم اس ...

شیوانا من تو  تاپیکای دیگه خوندم به بعضیا نساخته و خیلی ریزش گرفتن منم ترسیدم بزنم یعالمه مکمل خوردم و بابونه و پونه دم کردم خوردم ریزشش خیلی کم بهتر شد ولی مو جدید اصلا نمیاد 

کاربری دست دو نفر👧
شیوانا من تو  تاپیکای دیگه خوندم به بعضیا نساخته و خیلی ریزش گرفتن منم ترسیدم بزنم یعالمه مکمل ...

عهه

شاید اگه تاثیر نداشته بخاطر مقدار حنا بوده 

چون برا موهای چرب و خشک میزان حنا فرق می‌کرد

و بعد ۲ ساعت هم باید بشوری 

روغن زیاد بمونه رو پوست سر خودش باعث ریزش میشه

قرص زینک پلاس بخور

خب یهو دیدن . اگه همیشه میدیدن عادی بود براشون 

والا من ک ترجیح میدم موهام کوتاه باشهولیهرجوری خاسم و هرجایی از زیباییش اولخودم لذت ببرم ن ک همه جا مجبور باشم روسری سرم کنم دیگه چرا بزارم بلند بشه 

عهه شاید اگه تاثیر نداشته بخاطر مقدار حنا بوده  چون برا موهای چرب و خشک میزان حنا فرق می‌کرد ...

مکملا رو همه خوردم قبل از این اتفاقم حنا میزاشتم  هر هفته با مخلفات فوقالعاده موهام پر و براق شده بود بعدش ک باز حنا گذاشتم نساخت حالا کم کم دوباره شروع میکنم انشالله خوب بشه

کاربری دست دو نفر👧
چیکار کردین بهتر شد ؟ من میخوام امپول بیوتین بگیرم ولی ایرانیش گیرم میاد ب نظرتون خوبه؟

من بخاطر کرونا نصف موهام ریخت تقریبا و ادامه هم داشت. Hairvit خوردم ریزشش قطع شد. موهام بهتر هم شد ولی خب مثل اولش نشد دیگه هیچوقت. الان ریزشم کمه ولی

قشنگ میفهممت من الان موهام از مردونه هم کوتاه تره نمیدونم تا کی باید صبر کنم بلند شه ....بخواد بلندم ...

ازمن بلند وخوشگل شدن ولی کم پشتن شدن🥲🥲خیلی بده خیلی 

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲