2777
2789
عنوان

جهاز چیدن کیا میان؟ باید بیان؟

374 بازدید | 21 پست

چطور با سیاست و با احترام بهشون بگم دوس ندارم کسی بیاد؟

مخصوصا اینکه ظرفارو میزارن رو اپن و میز که دیده بشه😑

واقعا دوست ندارم... میخوام همه رو بزارم تو کابینت

اخه مادرهمسرم گفت دخترم واسه جهازچیدن فلانی رفت اینقدر خوشکل میچینه که نگو‌..

دستش درد نکنه ولی من دوس ندارم😑

چطور بگم که ناراحت نشن؟

بگوخودم ديزاينر گفتم بياد 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رسم دارن حتما،نمیدونم چجوری بگی😕/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ناراحت شدن نداره که جهاز واسه توعه و توام دلت نمیخواد 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

ما رسم نداریم 

فقط بعضی ها وقتی وسایلو کامل چیدن (هر چیزی سر جای خودش نه اینکه تزیین بکنن و همه رو بریزن رو اپن) بعد چند نفر از خانمای فامیل عروس و.داماد رو دعوت میکنن برن ببینن

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اغآ اصن دیزاینر میزاینر برای چیع مگه خودمون چمونه😑😑😑

بزار بیان بببینن جبهه بگیری فردا میگن حتما هیچی نداشت میخواست مانبینیم بیخیال برای ی روز برای ی عمر حرف بخوری تو ک جهازتو خریدی بزار بچینن بببینن

اغآ اصن دیزاینر میزاینر برای چیع مگه خودمون چمونه😑😑😑

نههه خب چون اونا خودشون قاطي نكنن

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
ما رسم نداریم  فقط بعضی ها وقتی وسایلو کامل چیدن (هر چیزی سر جای خودش نه اینکه تزیین بکنن و هم ...

سرجای خودش گزاشتن حالا یکی دوروز بیان اشکال نداره

ولی منظورشون دیزاینه...

همونی که قابلمه و ظروف و پخش میزارن رو اپن

بزار بیان بببینن جبهه بگیری فردا میگن حتما هیچی نداشت میخواست مانبینیم بیخیال برای ی روز برای ی عمر ...

اره شاید بگم بیان بچینن فقط

فقط هم بزارن تو کابینت

دوس ندارم بچینن رو اپن