2777
2789
عنوان

جهاز چیدن کیا میان؟ باید بیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 21 پست

ولي من اگر جهازمو بيارم توخونم خاهرشوهرام بيان كمك ناراحت نميشم چون اونام سهم دارن وخوشحالن واسه من و داداششون ،خيلي محترمانه ميگم شما باز كنيد كارتونارو تا مثلا خالم كه سليقش خوبه بچينه يا من قراره ديزاينربيارم ،نه اونا ناراحتشن نه من خودمو اذيت كنم

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرجای خودش گزاشتن حالا یکی دوروز بیان اشکال نداره ولی منظورشون دیزاینه... همونی که قابلمه و ظروف و ...

یعنی باید بیان کمک شما بچینن وسایل رو؟

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اره شاید بگم بیان بچینن فقط فقط هم بزارن تو کابینت دوس ندارم بچینن رو اپن 

صدتا اپن ک نیست ی دره اپنه دیگ بزار بچینن اوناهم خوشحالن برای خونه پسرسون و چیدن بزار خوش باش چ ابرادی داره مگ

اره خب این مشکلی نداره یکی دو روز

میتونی بهشون بگی هر چیزو سرجای خودش بزارن 

مهم دیدنه ک میبینن وسایلو چ کاریه همه رو بچینی این ور اون ور بعد دوباره باید مرتب شون کنی

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃