2777
2789
عنوان

دوست بی لیاقت

158 بازدید | 10 پست

با یکی دوس شدم تو دانشگاه .(دختره).

همه ش میگه دلم واس اون یکی دوست صمیمی م تنگ شده،اون فلان بود بهمان بود.همه ش بهم پیام میدن ،کل وقتی ک باهم مثلا نشستیم رو میذاره رو جواب دادن به پیاماش.

حس عدم اعتماد به نفس دارم حس‌میکنم خیلی تحقیر شدم.

بعد اینکه خوابگاهی هستیم همه ش به فکر خونه س میگه کی‌ برم خونه برم با دوستم بیرون‌.میگه دانشگاه خوش‌نمیگذره.

درحالی ک من انقد ناله نمیکنم اخه زیادم دلم تنگ نمیشه واسه دوستم .چون معتقدم دانشگاهمون یه سالش مونده تموم میشه میره.ادم باید لذت ببره از زندگی.

ولی این دوستم که تنها دوستم تو دانشگاهه خیلی اعصابمو خورد کرده.

میتونین راهکار بدین؟

°Hoping for a better tomorrow° pishii🐾🐈🐈⬛ intp

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حتما باهم خیلی صمیمی بودن

درسته کارش خوب نیس ولی درکش کن سعی کن باهاش صمیمی تر بشی تا هم اون دیگه احساس تنهایی نکنه هم اعصاب تو خورد نشه🥲😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
انقد وابسته نباش، خب اونم دوست داره با دوستش حرف بزنه

خب ما کلا ۳/۴ساعت باهمیم میتونه تو کل ۲۰ساعتی ک باهم نیستیم حرف بزنه.

خب برا چی اهمیت میدی اینقد فکر بکنه خسته بشه 

😂😂اخه من یکیو میخوام پایه باشه باهم حال همو خوب کنیم بریم اینور اونور.اما این یا تو گذشته س یا تو اینده.اصن بهم اهمیت نمیده

حتما باهم خیلی صمیمی بودن درسته کارش خوب نیس ولی درکش کن سعی کن باهاش صمیمی تر بشی تا هم اون دیگه ا ...

من خیلی سعی کردم حس میکنم دیگ زیاد بهش بها دادم زیادی شدم.میخوام از این به بعد خیلی کمتر باهاش حرف بزنم یا کنارش باشم

وقتی لیاقت نداره.

احساس تنهاییو من میکنم🥲چون تنها دوستمه ولی بهم بها نمیده

من خیلی سعی کردم حس میکنم دیگ زیاد بهش بها دادم زیادی شدم.میخوام از این به بعد خیلی کمتر باهاش حرف ب ...

عزیزم🥺🥺

پس همینکارو بکن امیدوارم قدرتو بدونه🥲❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
عزیزم🥺🥺 پس همینکارو بکن امیدوارم قدرتو بدونه🥲❤️

قربونت بشم❤️🥲

دیگ منم بهش اهمیت نمیدم برام دیگ مهم نیس.

مرسی ازت🥲❤️