2821
2789
عنوان

سلامت جنین

189 بازدید | 17 پست

بنظرم‌ماه شش بارداری خیلی چالشی نه سونو نه از هست 

من امروز رفتم‌چکاب فشارم شش بود 😕بعد صدا قلبشم یواش

ادم‌نمیدونه چی کنه بخوره فشار و قند نخوره اینه 

چی کنم با این استرس

البته قرار فردا متخصص و سونو ببینتم

قند بارداری داری عزیزم؟

نه بار اول ضد ۱۰۲قندمو فکر کردن دارم بعد من نمیدونستم باید هشت ساعت چیزی نخورم بناند نوشابه خورده بودم بعد یک هفته چک سه بار قندم ازمایشگاه متفاوت دیدن نه سالمم قندم ۷۷بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خلاصه میگم کنترل کنم قند نگیرم☹️بعد هی گفتن رژیم خوبه خودت وزنت نمیره بالا بچه خوب رشد میکنه الان هنو که هنوزه وزنم دو کیلو رفته بالا وچه فاید استرس 😶‍🌫️

شما رفتید برای تست قند بارداری ؟هفته چند بودین؟

میگم شما ماهتون با منه شما جنین خوب تکون میخوره چون من خوب تکون میخوره فقط نمیدونم چرا فشارم‌پایبن بعد چند دقیقه جنین صدای قلبش دکتر با دستگاه میشنوه

نه بار اول ضد ۱۰۲قندمو فکر کردن دارم بعد من نمیدونستم باید هشت ساعت چیزی نخورم بناند نوشابه خورده بو ...

خب پس چرا نگرانی، بخور حالشو ببر بابا😂

تو کمبود قند هم داری😂

شوخی کردم عزیزم، منم ناشتا همیشه قندم ۷۰،۷۱ بود،و این که کلا فشار پایینم،با کوچیکترین چیزی فشارم میوفته رو ۷،حتی به ۶ هم رسیده

بخاطر همین من میوه زیاد میخوردم

هر روز بعد از ظهر کارم بود آبمیوه و کیک بخورم

البته تو خونه دستگاه قند داشتیم بعضی وقتا مامانم برام چک میکرد 

شماهم بخور هم خودت حالشو ببر هم بزار نی نی حالشو ببره،چون نینی ها شیرینی دوست دارن🥹🩵اما مواظب خودتون هم باش خیلیییی زیاده روی نکن

اول ۱۲بعد شونزده حالا برای مجدد دو مرحله ای باید 25هم بدم 

چقدر تکرار کردن براتون ازمایش قند و🤦

ان شا الله هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
خب پس چرا نگرانی، بخور حالشو ببر بابا😂 تو کمبود قند هم داری😂 شوخی کردم عزیزم، منم ناشتا همیشه قن ...

اره امروز مامام گفت ممکنه از نخوردنم باشه 🥴برم یه سونو بدم بیام بچسبم خوردن 🤪چیزای شیرین 

چقدر تکرار کردن براتون ازمایش قند و🤦 ان شا الله هرچی خیره براتون اتفاق بیوفته

اره دکتر منخصصه دیگه ادموو دیونه میکنه الان از شونزده قهر کردم نرفتم الان یه پزشک دیگه برام پیدا کرد مامام فردا برم 

اره امروز مامام گفت ممکنه از نخوردنم باشه 🥴برم یه سونو بدم بیام بچسبم خوردن 🤪چیزای شیرین 

اره اخه دیگه بچه کم کم بزرگتر میشه بیشتر از بدنت مواد غذایی و ویتامین میکشه،همین باعث میشه زود به زود گرسنه بشی د قند بیاد پایین

من که همیشه شبا باید فقط نونی میخوردم، تو بارداری دیگه نونی منو سیر نمیکرد فقططط برنج😂من از اونایی بودم که هرچی میخوردم چاق نمیشدم تا قبل حاملگی ۴۵ کیلو بودم با ۲۲ سال سن😅

یه روز قبل زایمان شده بودم ۶۱🤣و الان ۴ ماه از زایمان میگذره ۵۴

اره اخه دیگه بچه کم کم بزرگتر میشه بیشتر از بدنت مواد غذایی و ویتامین میکشه،همین باعث میشه زود به زو ...

دقیقن منم بارداری اولم اینجوری وزنم شد واینا اومی ام شدم ولی این بار خلم کردن 

دوس داشتم یه اپلیکشن داشتم وضعیت جنین رو تو شکمم میدیدم 😍ببینم گشنه است خوابه خوبه این استرسه میرفت کنار

یا به این فکر میکردم این خانوما تو خیابون و معتادن بچه میارن سالم اونا چجورین چی میخورن کی میخوابن وچرا وضعیت بچه سالمه

اون وقت من هیچ کاری نمیکنم همش پیگیرم🫠

دوس داشتم یه اپلیکشن داشتم وضعیت جنین رو تو شکمم میدیدم 😍ببینم گشنه است خوابه خوبه این استرسه میرفت ...

میفهممت منم همینجوری ۹ ماه خودمو عذاب دادم🤦🏻‍♀️الکی هی ضربان قلب چک میکردم هی سونو دکتر،هیچ جا از ترس نمی‌رفتم انگار داشتم افسردگی میگرفتم با این که خداروشکر همه چی هم خوب بود استراحتی هم نبودم🥲

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز