2777
2789
عنوان

چرا افسرده ام

103 بازدید | 6 پست

نمیدونم چرا اینطوری شدم یک سال و سه ماهه که عقد کردم.مادرشوهرم فقط با وعده الکی اومد جلو.اول گفت پسرم خونه و ماشین داره ولی هیچی نداشت بعد گفت تو ۶ ماه براشون خونه میسازم ولی تو این یک سال من و همسرم تنهایی خونمون رو ساختیم و هنوز هم تکمیل نشده برای آجر به آجرش من حرص خوردم نه لباس درست حسابی خریدیم هر دو نه گردش درست و حسابی تو دوران عقد رفتیم.طلاهای خونه بابامو فروختم ماشین خریدیم با اینکه خانوادم راضی نبودن هنوز هم معلوم نیست کی عروسی کنیم خانوادش اصلا به روی خودشون نمیارن

همسرمو خیلی دوست دارم ولی مادرش خیلی زبونش تنده و اذیتم میکنه حرفاش همیشه یه کنایه ای داره که به من بزنه رفت و آمدم رو باهاشون کم کردم 

ولی همش به حرفاش فکر میکنم و گریم میگیره من درون گرام و کم حرف و نمیتونم تو روی کسی حرف بزنم یا درد و دل کنم همه چیزو میریزم تو خودم 

جدیدا همش گریم میگیره ناخوادگاه میرم تو فکر حتی تو جمع هم که هستم همش تو فکرم و فکرای خیلی ناراحت کننده ای برام میاد همش هم سمت مادرشوهرم حس میکنم افسرده شدم من همیشه جواب حرفاشونو با سکوت میدم.بعد همش فکر و خیال برام میاد 

راهکاری برای بیرون اومدن از این فکر و خیالا سراغ دارید؟

آره....در اولین فرصت بزن تو دهن مادر شوهرت....این جنگ باید یا تموم شه یا تا آخرش شما نمیتونی ضربه بخ ...

بدبختانه وقتی حرف میزنه لال میشم و سریع بغض میکنم اگه حرف بزنم اشکم در میاد برای همین سکوت میکنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبختانه وقتی حرف میزنه لال میشم و سریع بغض میکنم اگه حرف بزنم اشکم در میاد برای همین سکوت میکنم.

پیامکی یا تو چت براش بنویس....یا ی روز ک کسی نبود بشین براش نامه بنویس بده دستش بعضیا مث خودم حضوری سختشونه ولی در عوض پیامکی و نوشتاری خوب از خجالت طرف در میان.... بالاخره ی طور بهش بگو این سکوتا آخر از پا درت میاره دور از جان 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
پیامکی یا تو چت براش بنویس....یا ی روز ک کسی نبود بشین براش نامه بنویس بده دستش بعضیا مث خودم حضوری ...

آخه سنش بالاست سواد نداره که فقط حرررف میزنه فقط هم توی تنهایی حرف میزنه انقدر پیش بقیه خودشو خوب میگیره و با سیاست رفتار میکنه .جلوی بقیه قربون صدقم میره...من همسن نوه ی کوچکیش هستم همسرم اخرین بچشه منو با دختر بزرگش که همسن مادرمه مقایسه میکنه...من تحصیل کردم دانشجوی ارشد حقوقم وقتی تنهاییم میگه نمیخواد درستو ادامه بدی خواهرشوهراتو نمیبینی چطوری بچه داری میکنن...ااونا تنها تحصیل کردشون همسر خودمه.‌‌..بقیشون دیپلم و زیر دیپلم....

آخه سنش بالاست سواد نداره که فقط حرررف میزنه فقط هم توی تنهایی حرف میزنه انقدر پیش بقیه خودشو خوب می ...

پس باهاش تنهای نمون اصلا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

پس باهاش تنهای نمون اصلا

رفت و آمدم رو خیلی خیلی کم کردم ولی خب بازم وقتی میرم تا میبینمش تا چند روز فکرم درگیر میشه...حس میکنم وسواس فکری گرفتم قبلا فکرم خیلی آزاد بود میتونستم راحت دو سه کتاب رو تو یه هفته بخونم ولی الان یه کتاب هم به زور میخونم تو چند هفته..