2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من

با هزاربدبختی وچندین سال صبروتحمل وسختی که واقعا پیرررررم کرد خوب شده انگاری... حالابازم گه گاه زیرآبی میره ولی خب از صددرجه الان پنج درجه هست.. اه لعنت ب اون روزا.. توروخدااگرازدواج نکردی نکن وانتخابش نکن بیچاره میشی

مال من 

از ۱۰۰ درصد فکر کنم به ۵۰درصد رسوندم انشالله که پایین ترم بیاد ولی خدایی خیلییییی سخته 

اگه یه روزی پسر دار بشم جوری تربیتش میکنم که کاملا مستقل باشه به خانوادش خصوصا مادرش زیاد وابسته نباشه نه این که دورش کنم نه 

ولی طوری که چهارروز دیگش زنش اذیت نشه لااقل 

شوهرمن باوجودکلی ازاروطردشدن ازخونواذش تومهمترین روزازندگیش بازعین کنه چسبیده بشون هی همه خرجاروزمره واتفاقاتومیگه براش

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
سر چی دقیقا 

خب خیلی بچه ننه بودن اینا ک من میگم شدتش بالا بود 

مثلن شوهره راننده بود بعد مثلن تا میومد خانومش براش غذا درست میکرد ژله و ب خودش میرسید و منتظر میموند بیاد بعد پسره میرفت اول خونه مامانش شام نگهش میداشت 

تموم دوق این بنده خدا نابود میشد 

یکیش این بود 

خب خیلی بچه ننه بودن اینا ک من میگم شدتش بالا بود  مثلن شوهره راننده بود بعد مثلن تا میومد خان ...

مثلا شوهر نن با اینکه هر روز صب حالا بخاطر کارسون مامانشو میبینه 

دوباره اخر شب قبل خونه اومدن میره پیشه مامانش بعد میاد

یا هر جا میریم مامانشو مبگه بیاد

یا میگه مامانمو ببرم مسافرت خیلی وقته نرفته

درحالی که خودش نمیخواد بره با شوهرش نمیره حتما باید با ما دوتا بیاد😕