2777
2789

من دوره هام ۲۸ روزست 

روز ۲۵ ام سیکل پریود اومد سراغم وقتی رفتم سرویس بهداشتی اندازه ۲ لکه خون تمیز ورنگ روشن رو دستمال بود

دیگه قطع شد تا الان که ۲۷ ام سیکلمه که ترشحات معمول هر ماه نزدیک موعد رو دارم دلیل اون‌لکه چیه؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
من یه بار همینطور شدم دیگه بعد از شش روز پریود شدم

ای خدا من منتظر بچم

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله بارداری عزیزم و شاید اون لک لانه گزینه، اگه تا یکی دو روز آینده پریود نشی احتمال زیاد باردا ...

خدا کنه عزیزم خدا از زبونت بشنوه 

ای خدا من منتظر بچم

ممکنه هم باردار باشی لک لانه گزینی باشه اما دلت خوش نکن که باردارری یهو پریود بشی تو ذوقت میخوره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
ممکنه هم باردار باشی لک لانه گزینی باشه اما دلتپ خوش نکن که باردارری یهو پریود بشی تو ذپقت میخوره

ددقیقا.... انتظار خیلی سخته

من این ماه برا اولین بار لتروزول مصرف کردم تو پریودی الان دوازده روزه پریودیم قطع نمیشه نمیدونم باید ...

نه اقدام نکن بزار پریودت قطع بشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نه اقدام نکن بزار پریودت قطع بشه

عزیزم دکتر گفته شب دهم پریودی اقدام کنم ولی این قطع نمیشه تا ب حال سابقه نداشتم. الان نمیدونم تخمک گزاری انجام میشه یا نه من کی باید اقدام کنم  

عزیزم دکتر گفته شب دهم پریودی اقدام کنم ولی این قطع نمیشه تا ب حال سابقه نداشتم. الان نمیدونم تخمک گ ...

واسه اقدام واسه زمانیه که پریود نباشی 

تو پریودی هم نباید رابطه داشته باشی خطرناکه