2777
2789
عنوان

در چ حالین😁

146 بازدید | 24 پست

من خودم یه جورایی اعصابم خورده

دو شبه گیر میدم به بابام با هم پدر دختری بریم رستورانی جایی 

بعد تازه اومده خونه بهش میگم کجا بودی میگه چند تا از بچه ها رو بردم به صرف معجون و مکزیکی دعوتشون کردم😶

منو بگوووو چشام گرد شد 

رفتم استوری همکارشو ببینم همکار که چه عرض کنم پسر ۲۱ ساله است دیدم استوری گذاشته بابامم تگ کرده داش فلانی دمت گرم شب خوبی بود 

بابامم اونو گذاشته استوری😑😂

خدایا توبه من فکر میکردم اینستا بابام بالا نمیاره خیالم راحت بود رفته فیل...ر شکن خریده

(بابام مدیره  اون مجموعه است همکاراشو برده)

نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم 😶

وقت برا من نداشت برای اونا وقت داشت اععععع اععععع اعععععع

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرم درد می‌کنه ول نمیخام بخوابم🥲

من بدبخت سه روزه شکم درد شدید و معده درد دارم خوب نمیشم حالت تهوع هم همراهش دارم

چند شد پیش تا ساعت چهار صبح من بیمارستان بودم😑

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

عالی و سرحالم فدات 

اشکال نداره همینو اهرم فشار قرار بده اخر هفته دونفری برید ددر😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من بدبخت سه روزه شکم درد شدید و معده درد دارم خوب نمیشم حالت تهوع هم همراهش دارم چند شد پیش تا ساعت ...

پس حق داره فعلا نبردت رستوران دیگه بزار بهتر بشی بعد

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من بدبخت سه روزه شکم درد شدید و معده درد دارم خوب نمیشم حالت تهوع هم همراهش دارم چند شد پیش تا ساعت ...

عاخی امیدوارم زودتر خوب بشی🥲

والا منم حس میکنم اگ نخوابم از شدت سردردی بیهوش میشم..

. I think it's done this time , I can't believe

عالی و سرحالم فدات  اشکال نداره همینو اهرم فشار قرار بده اخر هفته دونفری برید ددر😂😂😂

آخر هفته چیه فردا ساعت ده بهش زنگ میزنم میگم قرار که با ممد مالکی نداری(همکارش)بریم بیرون😂

2790
2778
2791
2779
2792