2821
2789
عنوان

در چ حالین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 24 پست
شوهرم از سر کار نیومده مث سگ میترسم همه چراغارو روشن کردم باز میترسم 

هیچی نمیشه عزیزم یک ایت الکرسی بخون فوت کن ارامش بگیری 

خودتو سرگرم کن 

فیلم ببین بازیکن و...

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

پس حق داره فعلا نبردت رستوران دیگه بزار بهتر بشی بعد

نه نه باید ببره😂

من سه شبه هیچی نخوردم باید ببره برام یه چیز قوت دار بگیره بقولم 

😁

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخر هفته چیه فردا ساعت ده بهش زنگ میزنم میگم قرار که با ممد مالکی نداری(همکارش)بریم بیرون😂

وایی😂😂😂😂😂😂عالیه موافقم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نه نه باید ببره😂 من سه شبه هیچی نخوردم باید ببره برام یه چیز قوت دار بگیره بقولم  😁

تو امضات قسمت دومش یه دختر شاد رو نوشتی سه دختر شاد😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
شوهرم از سر کار نیومده مث سگ میترسم همه چراغارو روشن کردم باز میترسم 

اععععع نترس 

من کل خانواده برای سه روز چهار روز میرن شهرستان من نمیرم چون سرکارم 

برای همین از سرکار که میام خونه لامپا رو خاموش میکنم😑

فیلم ترسناک میبینم 

فکر کنم فقط من همچین کرمی داشته باشم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
تو امضات قسمت دومش یه دختر شاد رو نوشتی سه دختر شاد😂😂

اره 😂😂😂

از شدت تنبلیع حوصله ندارم تغییرش بدم 

خوشبحالت من خیلی ترسو ام

نترس فداتشم یه آیت الکرسی بهمن آروم میشی

من کلا باید عادت کنم به تنهایی چون نامزدمم شغلش طوریه که بیشتر مواقع ماموریتع...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز