2789
عنوان

موافقید یا چی

327 بازدید | 12 پست

چقدر چاق شدی، چقدر لاغر شدی، چقدر شکسته شدی، چقدر موهات ریخته، چقدر جوش زدی، چقدر موهات سفید شده، چقدر زیر چشمت گود رفته، چقدر پف کردی، چقدر …

تمرین کنیم دست از اظهارنظرا برداریم. هرکی خودش بهتر می‌دونه چی شده. باتشکر.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما یه فامیل داریم بنده خدا خیلی اعتماد به نفسش پایینه و تو عملای زیبایی زیاده روی میکنه جوری که وحشتناک شده چهرش...بعد مامانش هی میاد به من میگه بنظرت زشت نشده و هی منو نشکون میگیره که بگو زشته که دیگه نره این کار کنه...منم میمونم چی بگم بگم قشنگه میره باز ژل میزنه بگم زشته خب ناراحت میشه...منم میگم نه خوبه همین اندازه باشه عالیه..مامانش هی میزنه بم میگه نه بگو بده بره تخلیه کنه

موافقم...

بعضی ها کلا کارشون دخالت تو زندگی بقیس

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

خواهر شوهرم نتونست از من ایرادی در بیاره میگفت مادرت چقدر پیر شده، خیلی حالم بد شد هربار یادم میاد حالم بد میسه دوست ندارم مامانم طوریش بشه خدایا سلامتی مامانم رو برگردون که دیگه مادر شوهر و خاهر شوهرم هی نگن مادر خیلی شکسته سده مامانم52 سالشه با عصا راه میره دیکس کمر داره خودم اب شدن مامانم رو میبینم ولی بعضی ها خیلی بی وجدانن

وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید مجتبی)باش،(رهبر شهیدم ازاسمونها حواست به ما باشه)🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

خواهر شوهرم نتونست از من ایرادی در بیاره میگفت مادرت چقدر پیر شده، خیلی حالم بد شد هربار یادم میاد ح ...

عزیزم ان شاالله که همیشه تنش سالم باشه 

خدا براتون حفظش کنه🌸