zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 عنوان چرا میرم بیرون میام خونه سردرد میگیرم 1164 بازدید | 12 پست چ تابستون باشه چ زمستون مث میگرن یک چشمو یکطرف سرم بعد اون دوتا قسمت تو رفتگی پشت سرم متصل بگردنم درد میگیره انگار داخلش آبه نمیتونم راه برم کسی تجربه ای داره ؟ سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین 1401/11/02 | 23:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارامش_خندهایم عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 این سینوزیته عزیزم گلم منم هس میکنم اینطوریم سینوزیت خطر ناکه؟؟؟؟ مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)
imyaya1999 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 758 گلم منم هس میکنم اینطوریم سینوزیت خطر ناکه؟؟؟؟ نه عزیزم خطرناک نیست منم دارم الآنم هوا سرده بیشتر اینطوری میشی چون دردی که میگی دقیق واسه سینوزیته یه دکتر برو چند تا دارو میده اوکی میشی
zzazz مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2180 این سینوزیته عزیزم مطمئنی ؟ مگه سینوزیت درد پیشونیو گونه نیست ؟!! سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین
نار_نیا عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3565 گلم منم هس میکنم اینطوریم سینوزیت خطر ناکه؟؟؟؟ نه بابا، فقط زجر آوره همیشگیه، و درمان قطعی نداره
imyaya1999 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 758 مطمئنی ؟ مگه سینوزیت درد پیشونیو گونه نیست ؟!! گونه ؟؟؟؟نه درد پیشونی نیست سینوزیت به وسط بینی ،اشک چشم ،درد یک طرفه ی سر به خصوص وقتی پایین میاری سرتو
ارامش_خندهایم عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 2162 نه بابا، فقط زجر آوره همیشگیه، و درمان قطعی نداره وای😦 مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)