2777
2789

مثلاً چرا دوست داریم بدونیم فلان بلاگر بچش دختر میشه یا پسر؟

چرا دوست داریم بدونیم ارتباط بقیه خانما با شوهرشون چه طوریه؟

یا مراحل ازدواج دیگران رو انقد دقیق دنبال میکنیم؟

کلا چی شد که بلاگر های روزمرگی انقد جذاب شدن؟

به نظرتون دلیلش چیه؟

برا من جذاب نیس☹

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من جذاب نیستن  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من اصلا خوشم نمیاد ازشون 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

برای شما جذابه 

وگرنه من خبر خواهرامم ندارم چه برسه مردم 

یه دلیل دیکشم اینه که ذهنت درگیر نیست برا چیزی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دلیلش یه عادت از پیشینیانه که میشستن دور هم از زن کدخده و ،دلاک حموم و  ملای مسجد داستان میگفتن دورهم

الان این ارائه داستان بروزتره و شیتان پیتان تر شده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بیکاری خواهر بیکاری ولاغیرررررر😐

و یه چیز دیگه اینکه چون این دوره زمونه ارتباطات و رفت و امد بین اقوام و نزدیکان خیلی کم شده و فضای مجازی نقش پر رنگی داخل زندگی ها پیدا کرده و آدم ها تنهاتر شدن و برای پر کردن این تنهایی رو اوردن به فضای مجازی... اینستا که جز بلاگرها چیز مفیدی نداره خواه ناخواه دنبالشون میکنیم 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌